1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Biberoane și tetine pentru bebeluși

  Modul în care biberonul potrivit poate ajuta la reducerea colicilor


  Biberoane şi tetine pentru bebeluşi

  Colicile. Sunt un mister asociat creşterii copiilor, care pune în încurcătură părinţii din întreaga lume. Deşi nimic nu le poate face să dispară complet (sunt temporare şi normale), utilizarea unui anumit tip de biberon poate reduce disconfortul bebeluşului tău.

  Ce ştim despre colici

  Înainte de a pătrunde în lumea biberoanelor, să analizăm puţin colicile. Iată ce ştim: colicile reprezintă o fază temporară de plâns inconsolabil la bebeluşii sănătoşi, care tinde să apară de la 2 săptămâni până la vârsta de 3-4 luni. Şi ceea ce este şi mai interesant: sunt de fapt normale. Toţi bebeluşii trec prin această perioadă!

   

  Hrănirea cu biberon anti-colici

  Ce legătură există între colici şi hrănirea cu biberonul? Ei bine, deşi plânsul inconsolabil este o fază bine-cunoscută din dezvoltarea timpurie a bebeluşului, cauza poate varia de la un bebeluş la altul.

   

  Unul dintre motivele pentru agravarea colicilor este un sistem digestiv nematurizat (totul este aşa de nou!), dar şi aerul din burtică.

   

  Este foarte important să reţii acest aspect dacă hrăneşti copilul cu biberonul, deoarece bebeluşii hrăniţi cu biberonul pot avea colici puţin mai devreme decât bebeluşii alăptaţi. Motivul? Când bebeluşul tău suge din tetină, se poate strecura accidental aer în exces, ceea ce provoacă disconfort.

   

  Totul stă în detalii

  Cum îţi poţi ajuta aşadar bebeluşul dacă bănuieşti că inhalează aer în exces în timpul hrănirii cu biberonul?

   

  Deşi nu poţi schimba modul în care bebeluşul bea în mod natural din biberon, poţi alege un biberon cu design îmbunătăţit. Aşadar, am creat o supapă unică în tetină, care se îndoaie în timp ce hrăneşti bebeluşul pentru a preveni formarea de vid şi care eliberează aerul la baza sticlei. Ţine aerul în biberon, departe de burtica bebeluşului, pentru a reduce gazele intestinale, regurgitaţia şi eructaţiile.

   

  Cercetările demonstrează că acest design anti-colici poate influenţa semnificativ confortul bebeluşului în timpul alăptării şi după aceasta. Un studiu de observaţie pe 145 bebeluşi sănătoşi, născuţi la termen, cu vârsta de 2 şi 6 săptămâni, efectuat de Centrul de cercetare a nutriţiei copiilor din Londra, a descoperit că bebeluşii care au fost hrăniţi cu biberonul anti-colici Philips Avent au avut mai puţine colici decât cei hrăniţi cu un biberon tradiţional.

   

  În plus, bebeluşii care au fost hrăniţi cu biberonul anti-colici Philips Avent au fost mult mai puţin agitaţi, în special noaptea, în comparaţie cu cei care au fost hrăniţi cu un tip obişnuit de biberon.

   

  Aşadar, deşi colicile nu pot fi eliminate complet (este o fază normală şi temporară), poţi diminua simptomele utilizând un biberon conceput special pentru a reduce colicile. La cât mai puţine sughiţuri în timpul hrănirii.

   

  Vrei să ştii mai multe despre biberoanele şi tetinele noastre? Fă clic aici pentru a consulta gama.

  Citește și alte articole

  Primii paşi în meseria de părinte. Nu există un manual pentru aşa ceva, dar avem o echipă care te poate ajuta

  Doreşti să primeşti gratuit sfaturi personalizate şi reduceri direct în inbox?
  Pictogramă E-mail

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.