0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      Cadouri practice si personalizate pe care sa le oferi mamei tale de Craciun ► Idei de cadouri pentru tatal tau ► Cadouri de Craciun pentru parinti

      Mai multe:
      Christmas

      20+ idei de cadouri de Crăciun pe care să le oferi părinților tăi

       

      Nimeni nu merită mai multă apreciere de Crăciun decât părinții noștri, așa că cea mai bună cale să le arăți cât de mult ții la ei este să le oferi cadoul perfect. Știm însă că poate fi destul de greu să găsești cadoul potrivit de Crăciun pentru părinți și că ai avea nevoie de o mână de ajutor, așa că în acest articol îți propunem câteva idei de cadouri pe care orice părinte și le-ar dori.

      1. Ce cadouri de Crăciun poți să îi oferi mamei tale

       

      Timp de 364 de zile pe an, mama ta are grijă să nu îți lipsească nimic și e mereu lângă tine când ai nevoie de un sfat. Mai mult, în apropierea Crăciunului, pe lângă curățenie, pregătirea mâncărurilor tradiționale și alte treburi prin casă, își găsește timp să transforme locuința într-un loc magic, unde te bucuri din plin de atmosfera sărbătorilor.

       

      Mai jos găsești câteva idei de cadouri care să te inspire în căutarea unui cadou special de Crăciun pentru mama ta. Încearcă să îți amintești și ce ar fi spus că își dorește, sau despre ce lucruri a vorbit cu admirație - așa se găsesc ideile de cadouri pentru femei cele mai inspirate.

      Electrocasnice

       

      • Robot de bucătărie - este unul dintre cele mai practice aparate care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie și care o va ajuta pe mama ta să își ușureze munca în bucătărie.
      • Storcător sau blender - este cadoul perfect dacă mama ta este adepta unui stil de viață sănătos. Va prepara rapid sucuri naturale cu fructe sau legume.
      • Aparat de făcut paste - pentru mamele pasionate nu doar de gătit, ci și de mâncărurile sănătoase, un aparat de făcut paste este cadoul ideal. Acest aparat îi va permite să prepare paste de la zero, fără prea mult efort și doar în câteva minute.

      Aparat de facut paste

      Cadouri personalizate

       

      • Ornament pentru brad - pentru un cadou cu valoare sentimentală, poți imprima o poză cu tine și cu mama ta pe un glob de Crăciun, care să înfățișeze o amintire dragă pentru ea.
      • Cană cu mesaje - bineînțeles că mama ta e cea mai bună din lume, dar nu strică niciodată să îi aduci aminte acest lucru, mai ales în fiecare dimineața când va savura cafeaua, pe care abia ce a preparat-o cu espressorul primit de la tine, într-o cană inscripționată cu mesajul „Cea mai bună mamă din lume”.

      Cana cu mesaje

      Produse de îngrijire și înfrumusețare

       

       

      • Creme pentru mâini - mâinile unei mame oferă îmbrățișări, dar și sunt mereu ocupate cu treburi prin casă, așa că au nevoie de o îngrijire adecvată, ca să rămână la fel de delicate precum sufletul ei.
      • Seturi cu loțiuni de corp - orice femeie merită un răsfăț în fiecare zi, așa că un set cu loțiuni pentru corp cu diferite arome florale sunt bine-venite.

       

      • Produse pentru curățarea tenului - îngrijirea tenului este necesară la orice vârstă, așa că un aparat VisaPure sau VisaCare vor ușura rutina zilnică de îngrijire a mamei tale. Produse pentru îngrijirea părului - cumpara o placa de par moderna, care să o ajute să se aranjeze în fiecare zi, și se va bucura să arate bine atunci când iese din casă.

      VisaPure

      Accesorii

       

      • Bijuterii handmade - aceste tipuri de bijuterii sunt la modă acum, iar dacă ai o pasiune pentru astfel de bijuterii, le poți crea chiar tu. Astfel, cadoul va avea o valoare sentimentală mai mare.

      Cercei handmade

      • O geantă de piele - dacă vrei să îi oferi mamei tale un cadou practic de calitate, pe care îl va purta cu drag de fiecare dată, poți opta pentru o geantă de piele, simplă sau cu diferite modele, în funcție de preferințele ei.
      • O eșarfă, o beretă, mănuși sau un poncho - dacă tot este sezonul rece, atunci accesoriile de sezon sunt cele mai potrivite cadouri pe care poți să le oferi mamei tale.

      Obiecte decorative pentru casă

       
      • Accesorii pentru masă - cum mama ta s-a străduit să pregătească cele mai delicioase mâncăruri de Crăciun, ar fi o idee bună să îi oferi accesoriile cu care să aranjeze masa unde veți savura toate aceste mâncăruri tradiționale.

      Accesorii pt masa

      • Lumânări parfumate - alege câteva lumânări parfumate în diferite culori și cu diverse arome, așezate în seturi și în borcane frumos decorate. Pentru spiritul sărbătorilor de iarnă poți alege lumânări cu aromă de scorțișoară sau portocală.
      • Tablou cu fotografii - alege câteva și adună-le pe toate într-un tablou plin cu amintiri de neuitat.
      • Ghivece cu plante - dacă mamei tale îi plac florile, fă-i o surpriză și oferă-i câteva ghivece, mici sau mari, cu plante colorate.

      Ghivece cu plante

      2. Ce cadouri de Crăciun poți să îi oferi tatălui tău

       

      Indiferent de pasiunile tatălui tău, în lista ideilor de cadouri pentru barbati vei găsi cu siguranță un dar pe cât de practic, pe atât de special și pe care acesta îl va aprecia.

      Produse de îngrijire și înfrumusețare

       
      • Aparat de bărbierit - din rutina de îngrijire a unui bărbat nu lipsește bărbieritul, așa că de ce să nu îi oferi tatălui tău un aparat modern, care poate atât pentru bărbierit uscat, cât și umed, când face o baie sau un duș.

      Aparate de barbierit

      • Aparat de tuns barba - dacă tatăl tău este tipul de persoană care poartă barbă, atunci îi poți oferi un aparat de tuns barba, cu care poate să obțină stilul dorit și care îl va ajuta să își ușureze procesul de tundere și îngrijire a bărbii. Accesorii pentru îngrijirea orală - sunt utile oricărei persoane și ajută la păstrarea sănătății, așadar studiaza oferta de periute de dinti cu tehnologie modernă care i s-ar putea potrivi.

      Electrocasnice

       

      • Grill electric - este cadoul perfect pentru pasionații de grătar, iar tatăl tău își va surprinde prietenii cu cele mai savuroase și sănătoase fripturi, preparate fără prea mult efort.

      Grill electric

      • Cuțit electric - aceste ustensile sunt nelipsite dintr-o bucătărie modernă, mai ales că sunt practice și pot tăia rapid și cu ușurință carnea, pâinea, legumele și fructele tari, peștele și alte alimente.

      Accesorii

       
      • Ceas de mână - un accesoriu potrivit pentru orice bărbat este un ceas de mână. În funcție de stilul preferat de tatăl tău, poți alege un ceas elegant, sport sau chiar un smartwatch. Dacă este tipul de persoană care apreciază antichitățile, atunci îl poți surprinde cu un ceas de buzunar.

      Ceas de mana

      • Set butoni pentru cămașă - dacă tatăl tău este un om de afaceri sau merge des la evenimente de business, poți să îi oferi un set de butoni cu care să își completeze costumul.

      Gadgeturi

       

      • Bicicletă electrică - dacă tatăl tău este o persoană activă, care nu ratează nicio ocazie să facă mișcare sau să petreacă mai mult timp în aer liber, poți să îi oferi cadou o bicicletă electrică, pe care o va folosi cu drag odată cu sosirea sezonului cald.
      • Încărcător wireless pentru telefon - aceste tipuri de încărcătoare sunt mult mai practice decât cele cu fir, iar dacă tatăl tău este fanul dispozitivelor inteligente, atunci cu siguranță îl vei surprinde plăcut.

      3. Alte idei de cadouri pentru părinți de care se pot bucura împreună

       

      Pe lângă cadourile de Crăciun pe care le poți oferi separat mamei tale și tatălui tău, te poți gândi și la câteva cadouri de care se pot bucura împreună. Ideile de cadouri pentru cupluri sunt întotdeauna apreciate și practice.

       

       

      • Jocuri de societate - acestea sunt motivul perfect pentru a petrece mai mult timp împreună alături de prieteni și familie, atât în după-amiaza de Crăciun, cât și în oricare alte seri de weekend. În afară de clasicele jocuri de rummy sau Monopoly, poți alege și unul dintre jocurile populare precum Catan, Activity sau Tumult Royal.
      • Un set de accesorii pentru vin - acesta conține de obicei un tirbușon, dop, aerator, termometru și antipicurător și este cadoul perfect pentru pasionații de vinuri.

       

      • Espressor - dacă știi că părinții tăi nu pot să își înceapă ziua fără o ceașcă de cafea, fă-le o surpriză și oferă-le un aparat cu care pot prepara rapid o varietate de sortimente de cafea, de care se vor bucura împreună în fiecare dimineață.

      Espressor Philips

      • Bilete la teatru sau la concert - în funcție de preferințele părinților tăi, optează pentru bilete la film, teatru, operă sau chiar la concertul trupei preferate. E modalitatea perfectă prin care se pot bucura de timpul liber.
      • Experiențe - poți să le oferi cadou părinților tăi experiențe pe care nu au avut ocazia să le trăiască până acum, așa cum ar fi zborul cu parapanta sau cu balonul cu aer cald, dar și multe alte activități inedite

       

      Pe lângă cadoul frumos împachetat pe care l-ai pregătit pentru părinții tăi, nu uita că cel mai frumos cadou este să fiți împreună de sărbători, să împodobiți bradul, să pregătiți masa festivă și să vă bucurați de câteva zile liniștite.

      Sursă foto: Shutterstock și Philips

      Citește în continuare

      • Pentru bărbați
        4 sfaturi despre cum sa iti cresi si mentii barba deasa

        4 sfaturi despre cum sa iti cresi si mentii barba deasa

        Cine si-ar dori o barba inegala? Nimeni! Incepand de la durata de crestere pana la stilizarea si mentinerea unei barbi dese, avem toate sfaturile potrivite pentru tine.

        Află mai multe
      • Stil de viață
        5 trucuri pentru a te trezi dimineața cu zâmbetul pe buze

        5 trucuri pentru a te trezi dimineața cu zâmbetul pe buze

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.