0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Cadouri pentru ea

      Cele mai potrivite daruri in functie de varsta, relatie sociala sau ocazie


      Femeile au capacitatea de a se reinventa mereu, vor sa fie in pas cu moda si sunt foarte pretentioase. Nu e de mirare ca alegerea unui cadou potrivit pentru ele nu este o misiune tocmai usoara.

      Mai multe:
      Descopera cele mai potrivite daruri in functie de varsta, relatie sociala sau ocazie

       

      In alegerea cadoului potrivit trebuie sa tii cont de personalitatea si stilul celei care urmeaza sa primeasca darul. Insa fii atent si la ce spune ca isi doreste. Descopera in acest articol idei de cadouri pentru femei, in functie de varsta, ocazie sau buget.

      1. Alegerea cadoului potrivit pentru o femeie

       

      Vestea buna este ca femeile nu sunt greu de impresionat, odata ce le-ai descoperit secretul. Un cadou original, care sa vorbeasca despre ele va fi intotdeauna o alegere potrivita. Includem aici haine, cosmetice, decoratiuni sau vacante. Nici bijuteriile sau cadourile handmade nu trebuie evitate.

      cadouri pentru ea

      Alegerea cadoului in functie de varsta

       

      Sa alegi un cadou in functie de varsta unei femei nu este deloc greu. La 20 de ani, un abonament la festivalul de film preferat sau bilete la trupa preferata sunt daruri mereu apreciate. La fel vor fi bijuteriile handmade sau un dispozitiv care sa-i faca viata mult mai usoara si care sa-i salveze timp si sume importante din buget, cum ar fi un aparat de tipul Philips Lumea IPL pentru indepartarea parului.

       

      La 30 de ani vorbim deja despre accesorii de lux, care sa o puna in valoare, bijuterii sau un televizor inteligent, care ii va permite sa acceseze toate filmele si serialele potrivite la o simpla atingere de buton. Un astfel de produs este si o excelenta alegere si pe lista ideilor de cadouri pentru cupluri.

       

      Dupa 40 de ani te poti orienta deja spre cadouri din zona vintage. De exemplu, daca este o cititoare impatimita, poti sa licitezi pentru o editie princeps a cartii ei favorite. Sau o cutie speciala de bijuterii. Bucurestiul este plin de targuri de antichitati, de unde poti cumpara cadouri originale, la preturi avantajoase.

      cadouri pentru ea

      Alegerea cadoului in functie de relatia sociala

       

      In alegerea unui cadou trebuie sa tii cont si de relatia sociala pe care o ai cu respectiva femeie. Nu poti sa-i daruiesti sefei un produs de ingrijire personala, de exemplu. Ai putea transmite un mesaj nepotrivit.

       

      Cadoul pentru iubita sau sotie ar trebui sa tina cont de ce isi doreste cel mai mult. Asculta cu atentie indiciile pe care ti le ofera. Daca iti spune ca iubeste cultura spaniola, poate mergeti intr-o vacanta in Barcelona. Este o destinatie turistica foarte romantica, perfecta pentru cupluri.

       

      Sau daca ingrijirea parului  este foarte importanta pentru ea, un uscator de par performat, precum si alte produse din aceasta zona vor fi apreciate.

      Iar daca se plange ca vechiul fier de calcat este depasit si ii ingreuneaza munca, fa-i o surpriza si cumpara-i o statie de calcat cu abur. Insa nu de ziua ei sau de Craciun.

       

      Cadoul pentru o mama ar trebui sa reflecte respect si pretuire. In el ar trebui sa se oglindeasca iubirea pe care i-o porti. Pentru ca o femeie eleganta va pune mereu pret pe ingrijirea pielii, ii poti face cadou un dispozitiv de ultima generatie care are capacitatea de a curata, exfolia si regenera tesuturile, in acelasi timp.

       

      Iar daca la Secret Santa iti pica sefa ta, nu incerca sa o lingusesti iesind din bugetul stabilit cu colegii. Cartile sunt un cadou mereu apreciat. La fel si albumele de arta sau un vinil al trupei preferate.

      cadouri pentru ea

      Alegerea cadoului in functie de ocazie

       

      Daca este ziua iubitei, incearca sa strangi bani din timp si sa te orientezi spre un cadou pe care si-l dorea dintotdeauna. Viseaza la o excursie in Tokyo, implineste-i dorinta, chiar daca este unul dintre cele mai scumpe orase din lume.

       

      De Craciun sau Paste poti alege si decoratiuni interioare, piese de mobilier, o excursie la munte sau bijuterii.

      cadouri pentru ea

       

      De Ziua Indragostitilor, o excursie la Paris, o croaziera pe Mediterana sau un ceas gravat cu o declaratie de dragoste o vor impresiona cu siguranta. Nu trece cu vederea nici produsele de ingrijire personala: daca este mereu atenta la parul sau, cumpara accesorii care sa o ajute sa il aranjeze mai repede.

       

      De 8 Martie, te sfatuim sa mizezi pe cadouri handmade, fie ca sunt piese vestimentare, accesorii sau bijuterii. Nu uita de traditionalul fir de martisor, care ar trebui sa insoteasca orice cadou facut in perioada asta.


      De ziua onomastica, un ondulator de par sau bilete la teatru pot fi alegerea potrivita.

      Alegerea cadoului in functie de buget

       

      Bugetul este un element foarte important in alegerea unui cadou potrivit. Daca nu dispui de suma necesara pentru a achizitiona un cadou scump, nu face greseala sa te imprumuti. Ideile de cadouri pentru cei dragi nu trebuie sa fie neaparat scumpe; important este mesajul pe care il transmit. Poti apela oricand la cadouri handmade, mult mai personale si speciale. Cu siguranta va veni ziua in care vei avea la dispozitie un buget mai generos pentru cadouri de lux.

      Florile - pot fi considerate cadou sau nu?

       

      Poti face cadou flori, mai ales din categoria celor la ghiveci, insa nu cu ocazii speciale. Sunt modul ideal de a-i ura iubitei succes la un examen sau de a o felicita pentru promovare, insa nu ii pune o muscata sub bradul de Craciun. Nu va fi incantata deloc de alegere.

      cadouri pentru ea

      2. Idei de cadouri pentru femei

       

      Iata cateva idei specifice de cadou pe care i le poti face unei femei:

       

      Cadouri bijuterii pentru femei

       

      Bijuteriile sunt un dar potrivit cu orice ocazie. De la cele handmade, la cele scumpe, cu diamante - cele mai bune prietene ale unei femei, nu? - bijuteriile au puterea sa transmita iubire si respect in acelasi timp.

      Cadouri vestimentare si accesorii pentru femei

       

      Hainele pot fi daruite numai in situatia in care cunosti foarte bine gusturile si stilul respectivei femei. Nu ii cumpara sefei sau colegei un astfel de cadou. Pentru iubita, insa, poti alege inclusiv lejerie intima sexy.

      Cadouri dulci pentru femei

       

      Perfecte pentru Ziua Indragostitilor, bomboanele de ciocolata sunt cadoul ideal pentru iubita. Cu un astfel de dar, iti poti surprinde insa si prietenele sau mama la intoarcerea dintr-o excursie. Ciocolata elvetiana este foarte apreciata.

      cadouri pentru ea

      Cadouri utile pentru femei

       

      Daca are nevoie de casti noi, nu ezita sa i le faci tu cadou. Sau poate isi doreste o baterie externa pentru momentele in care pleaca in delegatii si are nevoie non-stop de mobil. Nu ar strica sa pui pe lista de idei si o periuta de dinti electrica, va fi apreciata.

      Cadouri gadget pentru femei

       

      Un capitol delicat, avand in vedere ca nu multe femei sunt pasionate de tehnologie. Daca stii insa o astfel de reprezentanta a sexului frumos si vrei sa-i faci un cadou special, poti sa alegi dintre un sistem audio portabil, un proiector pentru filmele favorite sau boxe USB pentru laptop.

       

      Cadouri simbolice pentru femei

       

      Cadourile simbolice pot fi alese tot din zona handmade sau pot fi un fel de a-i reaminti iubitei sau mamei cat de mult o iubesti. Intreaba o prietena sau cauta pe net care sunt pietrele ei norocoase in functie de zodie si comanda-i o bratara, de exemplu. Sau un colier frumos, pe care sa-l poarte la o rochie alba de vara. Daca pietrele sunt colorate, va arata spectaculos.

      cadouri pentru ea

      Cadouri haioase pentru femei

       

      Un cadou amuzant poate fi o seara la un escape room, un urs de plus gigant sau o petrecere surpriza cu tema disco. Lasa-ti imaginatia sa zboare si tine cont de personalitatea ei atunci cand alegi.

      Cadouri de relaxare pentru femei

       

      Un abonament la masaj, o zi de relaxare la un spa sau o excursie la Therme. Toate pot fi cadouri potrivite daca trece printr-o perioada stresanta si isi doreste o zi de pauza, in care sa se rasfete si sa nu se gandeasca la munca.

       

      cadouri de relaxare

      3. Idei de cadouri business pentru femei

       

      Atunci cand esti nevoit sa ii faci un cadou unei colege de birou sau chiar sefei tale, lucrurile pot deveni de-a dreptul complicate. Avem insa cateva idei si in aceasta directie. Tineti minte insa o regula importanta: stati departe de obiecte de ingrijire personala. Acestea pot fi daruite doar daca respectiva femeie si-a exprimat deschis dorinta de a le primi.

       

      Cadouri-obiecte de birou pentru femei

       

      Un stilou elegant te va salva din orice incurcatura daca trebuie sa-i cumperi cadou sefei tale. Ramele foto digitale sau un purificator de aer pentru colega care sufera de alergii sunt alegeri la fel de potrivite.

       

      Cosuri cadou pentru femei

       

      Sunt perfecte pentru ocazii precum Craciunul, dar si de 8 Martie sau Paste. Includ de obicei vinuri, ciocolata, panettone, cani sau alte obiecte folositoare la birou.

       

      cosuri cadou

      Alegerea unui vin cadou pentru femei

       

      Nu trebuie sa fie cel mai ieftin de pe raft, dar nici nu trebuie sa dai o avere pe el. Sfatuieste-te cu un somelier si alege un vin de calitate, intr-o prezentare spectaculoasa. Iarna poti alege si sortimente rosii, vara mergi la raftul cu vinuri albe sau rose. Sunt mai usoare

       

      Cadouri-experienta pentru femei

       

      Daca stii ca femeia careia trebuie sa-i cumperi un cadou are spirit de aventura poti sa-i faci cadou o plimbare cu balonul. Sau o saritura cu parasuta. Daca iubeste dansul, poti sa-i daruiesti un bilet la un festival de salsa, de exemplu. Sau poti sa-i cumperi un bilet la viitorul meci oficial al Nationalei, sa traiasca, macar o data in viata, atmosfera de stadion. Nici un pass la finala turneului de tenis Bucharest Open nu este o idee rea.

       

      4. Ce NU trebuie sa faci cadou unei femei

       

      Multe cadouri pot fi incluse pe lista de „asa nu“. De exemplu, daca ii daruiesti o rama foto, nu pune in ea o poza doar cu tine. E un gest egoist. Mai bine cauta in arhiva personala si gaseste cea mai memorabila poza cu voi.

       

      Nici un cadou care nu poate fi inlocuit nu va fi apreciat. Ce sa faca cu el in caz ca nu-i place? Iar produsele de fitness si dieta vor transmite in mod clar mesajul gresit.

       

      Nu in ultimul rand, daca esti in lipsa de idei, mai bine intreaba direct ce isi doreste decat sa-i pui bani intr-un plic, gestul nu va fi apreciat.

       

      Tu ce ai facut cadou ultima data unei femei? A fost apreciat gestul?

       

       

      Sursa foto: shutterstock.com

      Citește în continuare

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.