1
Îngrijire orală

Philips Sonicare are grijă de întreaga ta gură

 

Obţine tot ce ai nevoie pentru un zâmbet sănătos cu Philips Sonicare. Pentru rezultate superioare, produsele Sonicare sunt concepute şi aprobate de medicii stomatologi. Şi, cu peste 100 de ani de experienţă în domeniul sănătăţii, Sonicare se străduieşte să-ţi ofere încrederea că îţi îmbunătăţeşti sănătatea orală.

  Obţine o curăţare completă pe care o poţi simţi

   

  Începe şi încheie fiecare zi cu o curăţare pe care o poţi simţi. Periuţele electrice Sonicare folosesc 62.000 de mişcări de periere pe minut pentru a îndepărta placa bacteriană.

  Periuţe de dinţi electrice Philips Sonicare

  Cum funcţionează

  Mobilizează activ fluidele în spațiile interdentare pentru a desprinde și îndepărta placa bacteriană.

  Personalizează-ţi experienţa de periere

   

  Alege capătul de periere cel mai potrivit pentru tine. Indiferent dacă vrei să-ţi albeşti dinţii, să îndepărtezi placa bacteriană sau să îmbunătăţeşti sănătatea gingiilor, Philips Sonicare îți oferă o gamă largă de capete de periere din care să alegi în funcție de nevoile tale.

  Un mod mai uşor de curăţare interdentară

   

  Curăţarea spaţiilor interdentare este unul dintre acele obiceiuri pe care poate fi dificil să le păstrezi. AirFloss oferă o cale rapidă de a curăţa spațiile interdentare, eliminând dificultatea folosirii aței dentare. Îndepărtează 99 % din placa bacteriană în 60 de secunde, cu jeturi delicate de apă de gură și aer.

  Sonicare AirFloss de la Philips

  Cum funcţionează

  Jeturi uşoare de aer şi apă elimină placa bacteriană.

  Respirație proaspătă

   

  Ştiai că limba este responsabilă în proporţie de 80 % pentru respiraţia urât mirositoare? TongueCare+ este conceput să îndepărteze bacteriile din şanţurile şi protuberanţele de pe limbă şi se ataşează la periuţă ca orice capăt de periere obişnuit.

  Nu-ţi face niciodată griji pentru zâmbetul tău

   

  Albirea dinţilor nu a fost niciodată mai uşoară. Philips Zoom! îţi oferă posibilitatea de a obţine un zâmbet mai alb cu tratamente profesionale acasă sau la cabinet. Recomandat de dentistul tău, oferindu-ţi rezultate superioare de albire a dinţilor de fiecare dată.

  Până la 8 nuanţe mai albi în 45 de minute
  Până la 8 nuanţe mai albi în 45 de minute

  Periajul nu a fost niciodată mai distractiv

   

  Cu periuţa de dinţi electrică Sonicare for Kids şi aplicaţia interactivă, periajul dinţilor celui mic va fi un eveniment pe care îl va aştepta cu plăcere. Alătură-te părinților care declară că Sonicare le inspiră copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult.

  Medicii dentiști recomandă Philips Sonicare

  Îndrumare în timp real la îndemâna ta

   

  Nu trebuie să faci presupuneri privind calitatea periajului. Conectând periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare DiamondClean Smart la aplicaţia Sonicare, vei primi îndrumări şi sfaturi personalizate pentru a-ţi îmbunătăţi tehnica. Aplicaţia ţine evidenţa obiceiurilor tale de periere şi face recomandări avizate de dentist.

  Sfaturi avizate pentru îngrijirea orală

  Centrul de asistenţă Sonicare

  Ai o întrebare?

  Suntem aici pentru a te ajuta