0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Cadouri aniversare pentru cei dragi

    Alege pentru cei dragi cadouri care să le înfrumusețeze viața și vei simți din plin bucuria de a dărui.

    Mai multe:

    Cadouri aniversare - surprinde-i pe cei dragi cu daruri inspirate

    Cadourile sunt un mod excelent de a le demonstra oamenilor din viața ta că îți sunt dragi, chiar și atunci când nu găsești cuvintele prin care să exprimi asta. Un cadou ales din suflet reprezintă o declarație frumoasă și o dovadă de afecțiune, indiferent de valoarea sa. Totuși, de multe ori alegerea unui cadou potrivit se poate dovedi o adevărată provocare, mai ales când darul urmează să fie oferit unei persoane foarte apropiate. 

     

    Dacă îți dorești ca la următoarele aniversări în familie să oferi darurile perfecte, descoperă în continuare o serie de sfaturi utile, dar și câteva sugestii de cadouri aniversare.

    Cadouri aniversare - cum te asiguri că faci o alegere inspirată

     

    Indiferent de cât de bine îi cunoști pe oamenii dragi din viața ta, atunci când vrei să le faci o surpriză, se poate ca lucrurile să nu iasă întotdeauna bine. Pentru a te asigura că iei o decizie inspirată, urmează aceste recomandări:

    • Cumpără cadoul gândindu-te și la latura practică - de exemplu, când cauți cadouri de aniversare a unei relații, ține cont de faptul că iubirea nu stă neapărat în darurile desprinse din filmele romantice, precum o cameră plină de trandafiri sau un urs imens de pluș. Aceste gesturi pot fi pe moment foarte plăcute, însă un cadou de neuitat este acela care are și utilitate, dincolo de a fi doar de efect. Întreabă-te ce i-ar folosi jumătății tale, ce i-ar face viața mai frumoasă și mai ușoară.

      Cumpără o placă de păr nouă și modernă dacă partenera ta se coafează frecvent cu ajutorul ei. Chiar dacă nu e cel mai romantic gest, va fi apreciat pentru că înseamnă că ești atent la nevoile ei.

     

    • Concentrează-te pe ceea ce și-ar dori persoana pentru care alegi darul - nu alege doar în funcție de ceea ce ți-ar plăcea ție să primești. În centrul atenției trebuie să fie mereu destinatarul cadoului, pentru a nu risca să transferi asupra sa propriile tale preferințe.

      Cumpără o periuță de dinți cu tehnologie modernă, dacă asta își dorește - se va bucura mai mult decât de un cadou pe care doar tu îl consideri util sau potrivit.

     

    • Încearcă să sondezi discret terenul - când vine vorba de cadouri aniversare, îți dorești să oferi darul perfect, iar ideea cea mai bună se poate afla direct la sursă. Acordă atenție conversațiilor din casă și obiceiurilor pe care le are persoana pentru care cumperi cadoul. Urmăriți împreună reclamele de la televizor și observă dacă vreun produs îi atrage atenția în mod special. Se poate să îți dai astfel seama că are nevoie de un anumit obiect, chiar dacă nu o spune direct. Poți apela și la întrebări, însă asigură-te că acestea sunt discrete și că nu îi dau nimic de bănuit. Această recomandare este în mod special utilă pentru lista ideilor de cadouri pentru parinti de Craciun - se stie ca acestia prefera, adesea, lucruri utile.

     

    • Consultă-te și cu alte persoane - dacă pui la cale o surpriză, însă nu ai deloc inspirație, poți apela și la ajutorul celorlalți membri ai familiei. Nu se știe niciodată de unde poate apărea o idee foarte bună, mai ales dacă persoana care urmează să fie surprinsă a povestit deja cuiva ce i-ar trebui sau ce își dorește. Ideile de cadouri pentru femei pot fi găsite cu succes într-o conversație cu cele mai bune prietene.

     

    • Alege întotdeauna calitatea - indiferent de obiectul cumpărat, acesta ar trebui să fie de calitate, pentru a fi cu adevărat util și a rezista în timp. Nu îți recomandăm să sacrifici calitatea în favoarea prețului, fiindcă este posibil să achiziționezi un obiect nefolositor sau ușor de deteriorat.

    Sugestii de cadouri aniversare pentru persoanele dragi


    Fie că te gândești la posibile cadouri pentru aniversarea relației cu persoana iubită, fie că se apropie ziua de naștere unui prieten drag sau a unui membru al familiei, iată câteva idei care se pot dovedi cadouri cu adevărat inspirate:

    Un look ca la salon, în confortul propriei locuințe

     

    Un aparat de tuns pentru barbă, păr și corp poate reprezenta cadoul perfect pentru un bărbat care ține la aspectul său. Alege un model multifuncțional, care poate fi utilizat inclusiv sub duș și care se curăță simplu, fără bătăi de cap. Dacă te orientezi către un aparat precum Philips Multigroom, te asiguri că investiția este una de durată: tehnologia DualCut a aparatului presupune 2 lame suplimentare de oțel, care se ascut reciproc în timpul utilizării, pentru a rămâne în perfectă stare de funcționare chiar şi după ani întregi de utilizare.

     

    În cazul în care cauți un cadou pentru o femeie modernă și preocupată de cele mai noi tendințe în frumusețe, un epilator IPL Lumea poate fi soluția ideală. Acesta asigură o epilare ușoară și eficientă, ca la un salon profesionist, îndepărtând firele de păr pentru o durată de până la 6 luni. Epilatorul vine cu accesorii special create pentru fiecare zonă a corpului, precum și cu o aplicație gratuită, care permite crearea și monitorizarea unui plan de tratament.

    cadou aniversare femei

    Mâncare delicioasă, fără efort

     

    De câte ori nu și-au dorit părinții tăi să prepare mâncărurile preferate cu mai puțin efort, dar cu rezultate la fel de bune? Oferă-le o mână de ajutor, dăruindu-le un aparat care să îi ajute să pregătească ușor și rapid supe, paste, mâncăruri cu carne și prăjituri. Un multicooker este soluția ideală pentru mese delicioase, gata mereu la timp. Multicookerul Philips este echipat cu 8 programe presetate, un sistem de control inteligent al temperaturii și un cronometru uşor de programat, pentru o organizare desăvârșită. În plus, când vine vorba de spălare, aparatul are o oală interioară fără lipire, așa că este foarte ușor de curățat.

     

    Iar dacă tot suntem la capitolul  aparate de bucătărie, poți lua în calcul un alt aparat pentru mâncăruri delicioase, rapide și sănătoase: o friteuză cu aer cald Philips Airfryer. Friteuza prăjește cât se poate de sănătos, cu aer fierbinte, fără ulei, iar preparatele obținute sunt fragede la interior și crocante la exterior. Este, în plus, una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru cupluri.

    cadou practic pentru aniversare

    Curățenie ușoară și plăcută

     

    Cu toții știm cât de important e să ne simțim bine și în siguranță în propria casă. În același timp, curățenia zilnică poate fi obositoare și poate deveni o activitate neplăcută dacă nu ai la îndemână aparatele potrivite. Ce-ai spune deci de un cadou perfect pentru orice persoană care are nevoie de o mână de ajutor la curățenie, pentru a-și găsi mai mult timp de relaxare? De exemplu, un aspirator vertical performant, care poate funcționa fără fir și devine, oricând e nevoie, mop și aspirator de mână detașabil. Nu doar că pătrunde ușor în locurile greu accesibile, dar are și un sistem de filtrare în 3 straturi, ce captează până la 98% din praf, bacterii și alergeni (Particule >2,5 μm; teste efectuate conform IEC 60312/EN60312).

    O dantură de invidiat

     

    Cu periuța de dinți potrivită și o rutină corectă de îngrijire a danturii, zâmbetul rămâne frumos și sănătos. Fă-i cadou unei persoane dragi o periuță de dinți electrică Philips Sonicare, care elimină placa bacteriană, estompează petele de pe dinți și asigură sănătatea gingiilor.

    Citește în continuare

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.