0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    IPL vs laser: care metodă este mai bună?

    Epilarea cu IPL sau laser ar putea arăta ar putea arăta similar la exterior. Cu toate acestea, încă există o dezbatere IPL vs laser. Nu garantează ambele o piele netedă? Nu sunt ambele bazate pe impulsuri de lumină? Ei bine, citește în continuare și vei descoperi diferențele semnificative dintre IPL și epilarea cu laser, care metodă este mai ușor de aplicat și care obține rezultate mai bune.

    Man könnte splissige Haare als sanften Appell verstehen, dass der nächste Friseurbesuch ansteht. Aber mal ehrlich: wer mit Apps & Co so gut organisiert ist, kann auf die Erinnerung von Mutter Natur verzichten. Also was tun bei Spliss und vor allem, was hilft wirklich gegen Spliss? Wir geben hier nützliche Tipps gegen Spliss im Haar, wenn er einmal da ist, und sagen dir, wie du mit guter Pflege und entsprechenden Produkten, Spliss vermeiden kannst.


    Femeie în tricou și lenjerie intimă se îmbrățișează cu ochii închiși în timp ce soarele strălucește prin fereastră.

    Tehnologia laser și IPL: cum funcționează îndepărtarea părului?


    Tehnologia IPL și laserul au un lucru în comun: funcționalitățile lor se bazează pe impulsuri de lumină. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, vei observa că detaliile tehnologice diferă.


    Tehnologia laser se bazează pe o singură lungime de undă care țintește specific și penetrează pielea punct cu punct. Aceasta trimite lumina unui laser prin melanina (pigment care colorează părul) firului de păr în rădăcina acestuia. Lumina se transformă în căldură și distruge foliculul și bulbul de păr pentru a preveni creșterea.


    Tratamentul IPL trimite, de asemenea, lumină prin melanină pentru a influența foliculii de păr și pentru a împiedica rădăcinile părului să producă fire noi. Cu toate acestea, spre deosebire de laser, tehnologia IPL (Intense Pulsed Light – lumină cu puls intens) acționează printr-un spectru larg de lumină – cum ar fi cel al unui bec – care poate trata zone mai mari ale pielii. Pentru mai multe informații, citește articolul nostru despre cum funcționează tratamentul IPL
    .

    Costul tratamentului: IPL acasă vs laser

    Atât epilarea definitivă cu laser cât și cea cu IPL pot fi costisitoare și pot varia foarte mult în funcție de furnizor. Cu toate acestea, deoarece ambele metode obțin o rărire a părului pe termen lung, cu tratament constant acasă sau profesional, de obicei, investiția inițială se amortizează într-un timp destul de scurt.


    Costurile pentru o epilare cu laser depind, în mare măsură, de furnizorul tratamentului, dacă mergi la un dermatolog sau la un salon de înfrumusețare. Profesioniștii din domeniul medical îți pot analiza mai bine pielea și părul, putându-ți recomanda cea mai potrivită tehnologie, în timp ce saloanele de înfrumusețare nu au, de obicei, resursele necesare pentru a oferi mai mult de o tehnologie laser. În plus, riscul de arsuri, iritații și tulburări de pigmentare poate fi mult mai mare. În ciuda faptului că epilarea cu laser la dermatolog costă mai mult, este alternativa mai sigură pentru epilat definitiv.


    La fel ca în cazul epilării cu laser, costul tratamentului cu IPL variază foarte mult. Deși acest tip de tratament este oferit profesional în saloanele de înfrumusețare, poți cumpăra și un dispozitiv IPL de îndepărtare a părului, cum ar fi Philips Lumea Prestige, pe care să-l folosești din confortul casei tale. În acest fel, te poți epila atunci când ai nevoie. Uită de programările enervante! În plus, dispozitivul IPL este o investiție, permițându-ți să economisești bani pe termen lung.

    Simplă sau dificilă: cât de ușoară este epilarea cu laser sau IPL?


    Ambele tehnologii necesită o utilizare constantă la început, deoarece părul poate fi tratat numai în timp ce se află în faza lui de creștere. Cu dispozitivul IPL Philips Lumea Prestige poți obține o reducere a părului de până la 92% după doar primele trei sau patru ședințe.1 De asemenea, un astfel de dispozitiv permite utilizarea post-tratament exact atunci când ai nevoie.


    Datorită tehnologiilor diferite pe bază de lumină utilizate în tratamentul cu IPL și laser, un tratament IPL este mai rapid. Un spectru mai larg de lumină înseamnă că zone mai mari ale pielii pot fi tratate, în timp ce laserul funcționează doar punct cu punct. Cu un dispozitiv de mână ușor de utilizat, cum ar fi Philips Lumea Prestige, un tratament IPL pentru ambele gambe durează doar 8,5 minute.2

    Tratamentele de epilare cu IPL și laser sunt permanente?


    Tratamentele cu IPL și laser determină căderea părului care se află în faza de creștere și previn creșterea părului. Ambele necesită însă, sesiuni de tratament suplimentare pentru a preveni reapariția părului. Niciun tratament nu garantează epilarea definitivă, dar atât tratamentele cu IPL, cât și cele cu laser sunt soluții promițătoare pentru îndepărtarea părului pe termen lung.

    Femeie în halat așezată pe podea folosind un Philips Lumea Prestige alb pentru a-și îndepărta părul de pe picior.

    Deci, care să fie? În timp ce tratamentul cu laser este o soluție bună pentru reducerea pe termen lung a creșterii părului, un dispozitiv IPL este soluția ideală pentru epilarea pe termen lung acasă. Un aparat IPL de îndepărtare a părului poate trata o suprafață mai mare a pielii, asigură rezultate mai rapide și poate fi, de asemenea, utilizat în siguranță acasă.


    Un dispozitiv IPL precum Philips Lumea Prestige nu doar că este rentabil, dar de asemenea, este o soluție fiabilă, rapidă și flexibilă pentru îndepărtarea părului acasă. Iți poți adapta rutina de epilare în funcție de creșterea părului, astfel încât să obții o reducere a părului pe termen lung, o piele fină și catifelată.


    1 Măsurat la utilizarea pe picioare, după primele 3-4 tratamente. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

    2 La utilizarea cu fir, indicator de timp pentru cea mai ridicată setare.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.