1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Epilare IPL ca la salon din confortul casei tale

    
    
   Uită de metodele de epilare dureroase și de scurtă durată! Bucură-te de o piele epilată până la 6 luni1 cu epilatorul IPL - Philips Lumea. Acesta asigură îndepărtarea uşoară a părului de pe întregul corp, ca să obţii o piele epilată ca la salon, din confortul casei tale.

   De ce să alegi soluția de epilare Philips Lumea IPL?

   Rezultate ca la salon

   Și până la 6 luni1 de piele epilată

   Utilizare pe tot corpul

   4 accesorii special create pentru fiecare zonă a corpului: picioare, brațe, axile, față, linia bikinilor

   Tehnologie inteligentă SenseIQ

   Senzor SmartSkin pentru o epilare personalizată, adaptată la pielea ta

   Fără costuri suplimentare

   Lampă cu 450,000 impulsuri pentru până la 39 de ani utilizare. Fără gel, fără ochelari de protecție

   Noul Lumea cu tehnologie IPL

   Epilator IPL – Philips Lumea Seria 9000


   Philips Lumea IPL seria 9000 este cea mai rapidă şi mai eficientă soluţie IPL pe care am creat-o până acum.

     6 rate fără dobândă cu:

   6 rate fara dobanda cu ing card avantaj

   Caracteristicile produsului

   Tehnologie IPL Lumea Seria 9000

   Epilare personalizată cu tehnologia unică SenseIQ


   Alegerea nivelului de intensitate potrivit pentru pielea ta este esențial. Philips Lumea cu tehnologia SenseIQ este proiectat cu un senzor inteligent SmartSkin care îţi înţelege pielea, detectând nuanţa acesteia şi selectând cea mai confortabilă setare de lumină pentru tine, din cele 5 intesități disponibile. Dacă se dorește, intensitatea poate fi setată și manual.

   Nuanţe de piele potrivite

   Tabel cu culorile părului de pe corp

   Culori potrivite ale părului de pe corp

   Tabel cu nuanţe de piele

   Tehnologie IPL sigură, potrivită pielii tale


   Este dovedit faptul că după trei sedințe vei observa o reducere de 92% a părului3. Epilatorul Lumea IPL Seria 9000 este eficient pe părul blond închis natural, şaten şi brunet şi pe tonuri de piele variind de la piele foarte albă la maro închis.

   Epilare IPL personalizată fiecărei zone a corpului


   Accesoriile proiectate special au o formă curbată care se potriveşte perfect fiecărei forme a fiecărei zone a corpului, pentru un tratament eficient ce rezultă în 6 luni de piele epilată1. Descoperă unde poţi utiliza Lumea ca parte a rutinei tale de îndepărtare a părului.

   Despre tehnologia IPL pentru acasă, dezvoltată cu experți dermatologi

   aplicaţia Philips Lumea IPL

   Aplicație gratuită Philips Lumea


   Aplicaţia gratuită Philips Lumea IPL te ajută să ții pasul cu planul de tratament și îți oferă recomandări. Include programe de tratament personalizate, programare adaptivă şi sfaturi şi recomandări pentru a obţine uşor o piele catifelată de durată.

   Încearcă Philips Lumea 90 de zile în confortul casei 

    

   Achiziționează orice model Philips Lumea participant la campanie, testează-l timp de 90 de zile și îți oferim garanția returnării banilor, dacă acesta nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. (Citește termenii și condițiile)

   promotie 130 de zile garantia banilor inapoi la philips lumea

   Încearcă și tu brandul IPL ales de peste 4,5 milioane de femei din întreaga lume2

   Descoperă gama Philips Lumea și alege modelul potrivit pentru tine

   Dezvoltat împreună cu oameni de știință și experți dermatologi, Philips Lumea aduce tehnologia inovatoare IPL, folosită cu succes în saloanele profesionale, chiar la tine acasă. Este comod, ușor de folosit și complet nedureros. Nu trebuie să folosești ochelari de protecție sau diverse geluri.

   DrIulianaPanturu_recomandarea_PhilipsLumea

   Una dintre cele mai consacrate tehnologii pentru îndepărtarea părului nedorit pe termen lung este cea cu lumină intens pulsată. Comparativ cu celelalte metode de epilare, epilarea cu Philips Lumea IPL ne salvează timp prețios petrecut în saloanele de cosmetică, ne scapă de frustrările cauzate de ceara prea încinsă sau de iritațiile provocate de lama de ras, poate trata și preveni foliculita postepilatorie și ne conferă o stare de confort pe termen lung

   Dr. Iulia Panțuru
   Medic specialist Dermatolog


   Este un procedeu nedureros, care, atunci când este efectuat corect, elimină părul nedorit și inhibă creșterea lui prin aplicarea de pulsații de lumină caldă. Lumina IPL este atrasă de melanina din firul de păr, supraîncâlzind rădăcina acestuia și ducând la distrugerea ei. Cu cât culoarea firului de păr este mai închisă, cu atât epilarea va fi mai eficientă. Pe durata tratamentului este interzisă smulgerea firelor de păr, dar este permisă folosirea lamei de ras sau a cremelor depilatoare, la nevoie. Procedura se efectuează pe pielea curată (spălată și uscată). De asemenea, este necesar ca firele de păr să fie rase cu aproximativ 12-24 de ore înainte de procedură, în funcție de ritmul de creștere, astfel încât să fie foarte puțin vizibile la suprafața pielii. Dacă pe zona tratată se află alunițe, este important ca ele să fie acoperite folosind un creion dermatograf alb, pentru a le proteja. În timpul folosirii aparatului nu veți avea nevoie de geluri sau de ochelari de protecție.


   Pentru siguranță și eficiență, vă recomand să respectați instrucțiunile de utilizare care însoțesc aparatul Philips Lumea IPL, înainte de a începe procedura. Folosit în mod regulat și respectând programul de tratament, rezultatele se vor observa după primele 3-4 ședințe. Dacă vă confruntați cu anumite afecțiuni cutanate sau aveți temeri privind epilarea cu lumină intens pulsată/IPL, vă recomandăm să consultați medicul dermatolog.


   Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

   Intră în #LumeaMea cu Dr. Oana Spânu și descoperă epilarea IPL acasă

    

   Mini-seria “Lumea Mea” te invită să descoperi răspunsuri la întrebările și curiozitățile tale despre epilarea IPL. Fie că nu ai încercat niciodată această metodă sau că ești deja utilizatoare Philips Lumea, vei afla toate detaliile de care ai nevoie pentru a avea pielea mereu fină. Gazda emisiunii, Andreea Remețan, împreună cu invitata ei specială, doamna doctor Oana Spânu, vor face lumină în acest subiect.

   Dr. Oana Spânu răspunde la cele mai frecvente întrebări despre epilarea IPL
   Cele mai frecvente intrebari despre epilarea IPL acasa
   Dr. Oana Spânu demontează principalele mituri despre epilarea IPL acasă cu Philips Lumea
   Principalele mituri despre epilarea IPL acasa cu Philips Lumea
   Dr. Oana Spânu vorbește despre sănătatea pielii și utilizarea în siguranță a epilatorului Philips Lumea
   Despre sanatatea pielii si utilizarea in siguranta a Philips Lumea
   Dr. Oana Spânu vorbește despre pașii următori după terminarea tratamentului cu Philips Lumea
   Terminarea tratamentului cu Philips Lumea
   Dr. Oana Spânu ne spune când nu este indicat să folosim tehnologia IPL
   Cand nu este indicat sa folosim tehnologia IPL?
   Despre epilarea IPL acasa cu doctor Oana Spanu
   Epilare IPL acasa, cum se face corect
   Epilare IPL acasa, o experienta placuta
   Epilare IPL acasa, piele fina intotdeauna
   Lumea poate fi utilizat în siguranţă pe faţă?

    

   Pielea feţei este mai sensibilă şi este expusă la soare în mod regulat. Majoritatea modelelor Lumea dispun de un accesoriu special pentru faţă, cu filtru UV, care previne vătămarea pielii (SC1996, SC1997, SC1999, SC2006, SC2007, SC2008, SC2009, BRI950, BRI953, BRI954, BRI956, BRI959). Verificând ce tip de piele ai, poţi alege setarea specifică ce va asigura un tratament eficient şi în acelaşi timp blând pentru faţă. Deoarece zona din jurul ochilor este foarte sensibilă, îţi recomandăm să utilizezi Lumea numai sub pomeţi pentru a evita riscul de vătămare a ochilor. Pentru a obţine rezultate ideale pe obraji, buza superioară şi bărbie, stai în faţa unei oglinzi pentru a vedea bine zona de tratat şi ledul „pregătit pentru pulsaţii”.

    

   (Reţine: modelele Lumea Advanced SC1991, SC1992, SC1993 şi SC1995 nu se pot utiliza pe faţă.)

    

   Există efecte pe termen lung ale utilizării IPL? Este sigur pentru pielea mea?

    

   Tehnologia IPL profesională de îndepărtare a părului este disponibilă de 25 de ani, iar cercetările nu au arătat apariţia de cazuri de cancer de piele sau probleme de infertilitate. De fapt, nu au fost raportate efecte adverse sau vătămări severe la utilizarea pe termen lung.  Philips Lumea a fost dezvoltat în colaborare cu dermatologi de renume şi a fost testat cu peste 2000 de femei.  Tehnologia Lumea IPL este derivată din tehnologia folosită în saloanele profesionale, dar este adaptată pentru a respecta toate reglementările privind siguranţa pentru aparatele pentru uz la domiciliu.  Ca în cazul altor produse de îngrijire a pielii, este important să foloseşti aparatul conform manualului de utilizare. 

    

   Sistemul de siguranţă Lumea asigură că pulsaţiile sunt posibile numai dacă accesoriul se află în contact complet cu pielea. Filtrul UV integrat asigură faptul că lumina acţionează numai asupra părului, nu şi asupra pielii. Dacă pielea ta este prea închisă la culoare, senzorul de culoare a pielii împiedică emiterea pulsaţiilor. Recomandăm utilizarea aparatului Lumea într-o cameră bine luminată pentru a reduce intensitatea percepută a pulsaţiilor. Efectele secundare şi complicaţiile, deşi sunt posibile, sunt extrem de puţin probabile atât timp cât Lumea este utilizat în conformitate cu instrucţiunile şi cu măsurile de precauţie incluse în manualul de utilizare.

    

   Tehnologia IPL profesională de îndepărtare a părului este disponibilă de 25 de ani, iar cercetările nu au arătat apariţia de cazuri de cancer de piele sau probleme de infertilitate. De fapt, nu au fost raportate efecte adverse sau vătămări severe la utilizarea pe termen lung.  Philips Lumea a fost dezvoltat în colaborare cu dermatologi de renume şi a fost testat cu peste 2000 de femei.  Tehnologia Lumea IPL este derivată din tehnologia folosită în saloanele profesionale, dar este adaptată pentru a respecta toate reglementările privind siguranţa pentru aparatele pentru uz la domiciliu.  Ca în cazul altor produse de îngrijire a pielii, este important să foloseşti aparatul conform manualului de utilizare. 

    

   Sistemul de siguranţă Lumea asigură că pulsaţiile sunt posibile numai dacă accesoriul se află în contact complet cu pielea. Filtrul UV integrat asigură faptul că lumina acţionează numai asupra părului, nu şi asupra pielii. Dacă pielea ta este prea închisă la culoare, senzorul de culoare a pielii împiedică emiterea pulsaţiilor. Recomandăm utilizarea aparatului Lumea într-o cameră bine luminată pentru a reduce intensitatea percepută a pulsaţiilor. Efectele secundare şi complicaţiile, deşi sunt posibile, sunt extrem de puţin probabile atât timp cât Lumea este utilizat în conformitate cu instrucţiunile şi cu măsurile de precauţie incluse în manualul de utilizare.

   Tehnologia IPL profesională de îndepărtare a părului este disponibilă de 25 de ani, iar cercetările nu au arătat apariţia de cazuri de cancer de piele sau probleme de infertilitate. De fapt, nu au fost raportate efecte adverse sau vătămări severe la utilizarea pe termen lung.  Philips Lumea a fost dezvoltat în colaborare cu dermatologi de renume şi a fost testat cu peste 2000 de femei.  Tehnologia Lumea IPL este derivată din tehnologia folosită în saloanele profesionale, dar este adaptată pentru a respecta toate reglementările privind siguranţa pentru aparatele pentru uz la domiciliu.  Ca în cazul altor produse de îngrijire a pielii, este important să foloseşti aparatul conform manualului de utilizare. 

    

   Sistemul de siguranţă Lumea asigură că pulsaţiile sunt posibile numai dacă accesoriul se află în contact complet cu pielea. Filtrul UV integrat asigură faptul că lumina acţionează numai asupra părului, nu şi asupra pielii. Dacă pielea ta este prea închisă la culoare, senzorul de culoare a pielii împiedică emiterea pulsaţiilor. Recomandăm utilizarea aparatului Lumea într-o cameră bine luminată pentru a reduce intensitatea percepută a pulsaţiilor. Efectele secundare şi complicaţiile, deşi sunt posibile, sunt extrem de puţin probabile atât timp cât Lumea este utilizat în conformitate cu instrucţiunile şi cu măsurile de precauţie incluse în manualul de utilizare.

   Lumina pulsată de Lumea este sigură pentru ochii mei?

    

   Philips Lumea a fost dezvoltat ţinând cont de siguranţa ta şi nu îţi va vătăma ochii. Sistemul de siguranţă împiedică pulsarea atunci când aparatul nu se află în contact complet cu pielea. Asigură contact bun cu pielea pentru a evita risipirea inutilă a luminii şi nu utiliza niciodată Lumea în zona din jurul ochilor pentru a-ţi trata sprâncenele. În timpul utilizării nu este necesară purtarea de ochelari de protecţie. Utilizează Lumea într-o cameră bine luminată, astfel încât lumina să nu fie prea strălucitoare pentru ochi. O cameră bine luminată reduce intensitatea percepută a pulsaţiilor.

    

   Pot utiliza Lumea pentru epilarea completă a zonei inghinale (precum cea „braziliană”)?

    

   Lumea este suficient de sigur şi delicat pentru a trata întreaga zonă inghinală, aşadar, dacă doreşti o epilare braziliană sau de tip Hollywood (doar o fâşie de păr sau deloc), nimic nu te împiedică. Pentru a evita disconfortul, te sfătuim să utilizezi o setare mai redusă pentru zonele mai închise la culoare şi pigmentate. Pentru zonele sensibile ale zonei inghinale poţi utiliza o setare mai redusă, în funcţie de nivelul tău de confort. Motivul pentru utilizarea acestei setări reduse este faptul că aceste zone sunt mai sensibile la IPL/se simte mai puţin confort la utilizarea IPL. Nu utiliza niciodată Lumea pe labiile interioare, vagin sau anus.

    

   Pot utiliza Lumea pe perioada sarcinii sau alăptării?

    

   Nu. Philips Lumea nu a fost niciodată testat pe femei însărcinate sau care alăptează şi, de aceea, nu trebuie să fie folosit în aceste cazuri. Pentru a dezvolta Lumea, Philips a colaborat cu dermatologi renumiţi, iar aceştia recomandă să nu se utilizeze Lumea sau orice altă metodă de eliminare a părului bazată pe lumină în timpul sarcinii sau alăptării, pentru a evita orice efecte secundare.

    

   Pot utiliza Philips Lumea pe aluniţe sau pistrui?

    

   Nu, nu utiliza Philips Lumea direct pe aluniţe mari sau pistrui sau în apropierea acestora. Dacă ai o aluniţă în zona pe care vrei să o tratezi, încearcă să aplici lumina pulsată în jurul acesteia, deoarece energia luminii va fi absorbită de pigmentul din aluniţă. Tratarea directă a unei aluniţe sau a pistruilor poate cauza disconfort sau chiar arsură. 

    

   IPL are vreun impact negativ asupra sănătăţii şi fertilităţii mele?

    

   Nu, IPL nu afectează sănătatea. Tehnologia IPL profesională este disponibilă de 25 de ani, iar cercetările nu au arătat apariţia de cazuri de cancer de piele sau probleme de infertilitate.

    

   Pot utiliza Lumea în lunile de vară?

    

   Da. Philips Lumea poate fi utilizat pe parcursul întregului an, inclusiv în lunile de vară. Totuşi, sunt necesare precauţii înainte şi după bronzare. Prin bronzare ne referim la expunerea la soare; este în regulă ca pielea ta să fie expusă la soare când eşti în aer liber.

    

   Bronzarea înaintea utilizării Philips Lumea:

   * Aşteaptă cel puţin 48 de ore după bronzare înainte de a utiliza Philips Lumea.

   * Nu utiliza Philips Lumea dacă pielea ta prezintă arsuri solare şi pe toată durata acestora.

   * Ţine cont de faptul că toate tipurile de bronzare provoacă închiderea la culoare a pielii.

   * Verifică întotdeauna tabelul recomandat al tonurilor de piele/culorilor părului şi adaptează intensitatea luminii la o setare inferioară pentru a evita apariţia reacţiilor pielii şi a efectelor secundare.

    

   Bronzarea după utilizarea Philips Lumea:

   * Pielea ta va fi mai sensibilă imediat după tratament.

   * Aşteaptă cel puţin 24 de ore sau până când toată roşeaţa a dispărut înainte să expui la soare zonele tratate.

   * Acoperă zonele tratate atunci când te expui la soare sau foloseşte o cremă protectoare (factor de protecţie solară 50*) pe parcursul celor 48 de ore de după tratament.

    

   Tratamentul cu Lumea IPL este dureros?

    

   În cadrul numeroaselor cercetări despre Lumea, nicio femeie nu a clasificat experienţa ca dureroasă, cu condiţia folosirii setărilor corecte, conform nuanţei pielii şi culorii părului. În cadrul testelor, unele femei au descris o „senzaţie de căldură”, „furnicături” sau „mâncărime” care, în majoritatea cazurilor, au dispărut în câteva minute sau o oră. Pentru a te obişnui cu Philips Lumea, îţi recomandăm să faci câteva pulsaţii de test în apropierea zonei pe care intenţionezi s-o tratezi, utilizând cea mai mică setare recomandată de lumină. După ce te obişnuieşti cu aceasta, poţi mări treptat setarea de lumină, însă aceasta nu ar trebui să provoace niciodată durere.

    

   Ocazional, se poate simţi durere în timpul sau după un tratament:

    

   * Dacă ai utilizat Lumea pe piele nerasă

   * Dacă utilizezi Lumea la o intensitate a luminii care este prea ridicată pentru culoarea pielii tale

   *  Dacă aplici pulsaţii repetate pe aceeaşi zonă

   *  Dacă foloseşti Lumea pe răni deschise, inflamaţii, infecţii, tatuaje, arsuri etc.

    

   Există efecte secundare în timpul sau după efectuarea tratamentelor?

    

   Dacă utilizezi Lumea conform instrucţiunilor, nu ar trebui să resimţi niciun efect secundar sever. 

   Totuşi, se pot resimţi aceste reacţii minore ale pielii:

    

   * Roşeaţă: apariţia unei roşeţi uşoare sau moderate imediat după tratament este inofensivă şi normală şi va dispărea în timp scurt. 

   * Căldură: în timpul tratamentului poţi simţi o senzaţie de căldură, mâncărime şi arsură sau furnicături. La fel, este normal şi vei descoperi că senzaţia dispare imediat după tratament. 

    

   Consultă manualul de utilizare – în special lista de contraindicaţii – cu atenţie şi urmează întotdeauna instrucţiunile. Dacă apar orice alte efecte secundare, consultă un medic.

    

   Ce probleme de sănătate sau afecţiuni ale pielii împiedică utilizarea IPL?

    

   Nu utiliza niciodată IPL dacă suferi de oricare dintre bolile enumerate mai jos: 

    

   • Dacă ai o boală de piele precum cancer de piele activ, ai antecedente de cancer de piele sau orice alt cancer localizat în zonele care vor fi tratate. 
   • Dacă ai antecedente de tulburări vasculare, precum prezenţa varicelor sau ectaziei vasculare în zonele care vor fi tratate. 
   • Dacă pielea ta este sensibilă la lumină şi dezvoltă cu uşurinţă eczeme sau reacţii alergice. 
   • Dacă ai infecţii, eczeme, arsuri, foliculi inflamaţi, laceraţii deschise, abraziuni, operaţii, herpes simplex, răni sau leziuni şi hematoame în zonele care vor fi tratate.
   • Dacă pielea ta este în prezent tratată sau a fost recent tratată (în ultima săptămână) cu Alfa-Hidroxi Acizi (AHA), Beta-Hidroxi Acizi (BHA), izotretinoin administrat topic și acid azelaic.
   • Dacă ai luat orice formă de izotretinoin Accutane sau Roaccutane în ultimele șase luni. Acest tratament poate face pielea mult mai susceptibilă la fisuri, răni și iritații.
   • Dacă ai diabet, lupus eritematos, porfirie sau insuficienţă cardiacă congestivă. 

    

   Nu utiliza niciodată aparatul în următoarele zone: 

    

   • Pe negi, tatuaje sau machiaj permanent. Aceasta poate cauza arsuri şi o schimbare a culorii pielii.

    

   Pentru lista completă de contraindicații, te rugăm să consulți manualul de utilizare.

    

   Notă: Dacă nu eşti sigur(ă) că poţi utiliza aparatul, te sfătuim să consulţi un medic.

    

   De ce nu se poate utiliza IPL pe pielea închisă la culoare?

    

   Lumina intens pulsată (IPL) reduce creşterea părului prin aplicarea de pulsaţii de lumină pe foliculul firului de păr din piele. Pulsaţiile de lumină sunt absorbite de melanina din firul de păr (pigmentul de culoare), aşadar eficienţa depinde de nivelul de melanină din firul de păr. (Părul blond, grizonat şi alb nu conţine suficientă melanină, aşadar tratamentul IPL nu va funcţiona pe aceste culori ale părului. Părul roşcat conţine un tip diferit de melanină, care nu răspunde la IPL.)

    

   În plus, IPL necesită un nivel redus de melanină în piele pentru ca aceasta să nu atragă lumina. Nuanţele de piele închise şi foarte închise sunt mai predispuse la absorbţia luminii, ceea ce poate cauza leziuni ale pieli, precum arsuri, băşici sau decolorare. Îţi poţi evalua nuanţa pielii folosind tabelul online de nuanţe ale pielii/culori ale părului. (Reţine: modelele Lumea SC2004, SC2005, SC2006, SC2007, SC2008, SC2009, BRI950, BRI953, BRI954, BRI956 şi BRI959 sunt adecvate pentru nuanţe închise de piele; niciunul dintre modelele Lumea nu este adecvat pentru nuanţe foarte închise de piele).

   Philips Lumea dispune de un senzor de nuanţă a pielii pe modelele BRI860, BRI861, BRI862, BRI863, BRI864, BRI950, BRI953, BRI954, BRI956, BRI959, SC1981-SC1985, SC1996, SC1997 şi SC1999; acest senzor asigură emiterea unei pulsaţii numai pe nuanţele adecvate de piele.

    

   În ce zone ale corpului pot folosi epilatorul Philips Lumea?

    

   Philips Lumea poate fi folosit în siguranţă nu doar pe mâini sau picioare, ci chiar şi în zonele sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinală sau fața (zona de sub pomeți). 

    

   Trebuie să mă rad înainte de a folosi Philips Lumea?

    

   Da, însă doar în timpul primelor şedinţe, când este important ca lumina să ajungă la rădăcina firului de păr în mod eficient. Astfel, se evită producerea unor senzaţii neplăcute pe parcursul tratamentului.

    

   În același timp, părul poate fi eliminat și prin alte metode de epilare precum epilare cu ceară sau cu epilator. Dacă folosești una dintre aceste 2 metode, va trebui să aștepți câteva zile înainte de a folosi Philips Lumea (astfel încât rădăcina smulsă să se refacă la nivelul pielii).

    

   Nu se recomandă folosirea unei creme depilatoare, aceasta putând interveni chimic asupra rădăcinii firului de păr.

    

   Cum descopăr intensitatea luminii potrivită pentru mine?

    

   Dacă nu vrei să folosești senzorul, pentru început pornești aparatul pe treapta 1. Dacă te simţi confortabil cu aceasta, poţi creşte intensitatea gradual. Cel mai bine însă, înainte de a utiliza Philips Lumea, este să verifici tabelul despre compatibilitatea tipului de piele şi de păr. Tratamentul nu trebuie să fie dureros. În cazul în care simţi disconfort puternic sau durere, micşorează intensitatea luminii.

    

   Bărbații pot folosi Philips Lumea?

    

   Da. Philips Lumea a fost conceput special pentru femei, însă bărbaţii îl pot folosi fără probleme pe piept, picioare, braţe şi spate. Nu recomandăm folosirea Philips Lumea pe față. Este interzisă folosirea în zona inghinală.

    

   La ce rezultate mă pot aștepta după folosirea produsului Philips Lumea?

    

   Philips Lumea oferă rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de piele şi păr:

    

   - o reducere semnificativă a creşterii părului după doar două tratamente (la interval de două săptămâni) (până la 92% mai puțin păr nedorit)

   - rezultate vizibile, după 4-5 tratamente

    

   Unele fire vor părea că se încăpăţânează să apară în continuare. Acest lucru se întâmplă deoarece tratamentul se aplică în stadii diferite de creştere a firului de păr.

   Cu fiecare utilizare, însă, ele vor deveni din ce în ce mai subţiri şi, într-un final, vor cădea.

    

   Care este diferența dintre Lumină Intensă Pulsată (IPL) și tratamentul cu laser?

    

   Tehnologia IPL emite lumină din toate lungimile de undă vizibile (ca şi un bliţ foto), în timp ce laserele emit un singur fascicul de lumină, cu o lungime de undă specifică (ca un indicator cu laser). Astfel, tehnologia IPL este mai versatilă, fiind adecvată pentru utilizarea în contextul unei game mai variate de aplicaţii faţă de tratamentul cu laser.

    

   Este dureros?

   În studiile clinice, niciuna dintre femei care a urmat tratamentul nu l-a clasificat ca fiind unul dureros. Printre cele mai comune simptome simţite în rândul femeilor regăsim : senzaţia de căldură, furnicături sau mâncărime, simptome care au disparut în cele mai multe cazuri în câteva minute.

   1 - Reducerea medie a părului după 12 tratamente: 77% pe picioare, 64% în zona inghinală, 64% în zonele axilare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.
   2 - Conform raport intern de vânzări Philips
   3  -Când se respectă programul de tratament, măsurat la utilizarea pe picioare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

   Abonează-te la buletinul nostru de ştiri

   Oferte exclusive,
   doar pentru tine

   Voucher cadou - 15% reducere* la prima comandă online pe www.philips.ro​

   Participi la tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre premiile Philips**​

   Primești oferte exclusive, vouchere personalizate, sfaturi și recomandări​

   Înscrie-te la Newsletter

   * Acest câmp este obligatoriu

   *

   Doresc să primesc informații promoționale - în funcție de preferințele și interesele mele – despre produsele Philips, evenimente și promoții. Poți oricând să te dezabonezi.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit the Philips USA website.

   Continuă

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit the Philips USA website.

   Continuă

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.