1
Produse

Rețetă cartofi cu unt, parmesan şi busuioc

Rețetă cartofi cu unt, parmesan şi busuioc

Porţii 2, Durată de gătire 20 m

Ingrediente

  • 2 cartofi mari, curăţaţi
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 2 cubuleţe de unt
  • sare
  • piper negru, proaspăt măcinat
  • Parmesan ras
  • frunze de busuioc proaspăt, tocate

Indicaţii

  • 1. Puneţi uleiul şi untul în oala interioară. Selectaţi programul BOIL pentru 10 minute. Când untul s-a topit, adăugaţi cartofii. Amestecaţi, săraţi, adăugaţi 1/2 cană cu apă şi închideţi capacul.
  • 2. Între timp tocaţi busuiocul.
  • 3. Când programul este finalizat, Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.
  • 4. Serviţi cartofii stropiţi cu sosul din oală, presăraţi cu parmesan şi busuioc.
  • 5. După finalizare deconectaţi aparatul de la sursa de curent.
  • Poftă bună!
Rețetă cartofi cu unt, parmesan şi busuioc