Sistem Hi-Fi wireless pentru Android™

  Streamium

  Sistem Hi-Fi wireless pentru Android™

  Experimentaţi muzică de înaltă fidelitate în fiecare încăpere

  Bucuraţi-vă de sunet de înaltă fidelitate în fiecare încăpere cu Multiroom Music. Semnalul audio identic cu originalul este furnizat de boxele ClariSound şi de sistemul digital fără pierderi FLAC, oferind o ambianţă sonoră excepţional de amplă şi calitate CD muzicii dvs. digitale comprimate.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Sistem Hi-Fi wireless pentru Android™

Experimentaţi muzică de înaltă fidelitate în fiecare încăpere

Obsedat de sunet

 • Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Umpleţi o cameră cu muzica dvs. preferată cu puterea ieşirii audio de 2x50 W RMS şi amplificatorul digital de clasă "D". Amplificatorul preia un semnal analog, îl converteşte într-un semnal digital şi apoi îl amplifică. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru a produce rezultatul final. Ieşirea digitală amplificată oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitatea îmbunătăţiră a sunetului. Amplificatorul are de asemenea o eficienţă cu 90% mai mare în comparaţie cu un amplificator AB tradiţional. Această eficienţă ridicată se traduce într-un amplificator puternic cu o suprafaţă mică.

 • Hard disk de 160 GB care permite stocarea a până la 2000 de albume muzicale

  Hard disk de 160 GB care permite stocarea a până la 2000 de albume muzicale

  Hard disk-ul de 160 GB al acestui sistem de sunet Philips oferă un spaţiu de stocare foarte mare, necesar păstrării fişierelor audio digitale pe PC/MAC, putând stoca cu uşurinţă până la 2000 de albume muzicale. Economie de spaţiu, gestionare colecţie audio inteligentă, acces facil, toate într-un singur loc.

 • Multiroom Music vă redă melodiile în întreaga casă

  Multiroom Music vă redă melodiile în întreaga casă

  Redaţi melodiile preferate şi umpleţi-vă căminul cu sunet încântător de bogat şi de clar. Caracteristica Multiroom Music vă permite să transmiteţi muzică wireless în sistemul audio Philips Multiroom. Pentru a activa, pur şi simplu apăsaţi pictograma Multiroom Music atunci când se redă melodia dvs. preferată, iar imediat ce se conectează fiecare staţie, acesta devine parte a propriei dvs. partajări de muzică şi propriului dvs. divertisment - fără nicio configurare complicată. Partajaţi-vă muzica cea mai bună cu familia şi cu prietenii.

 • Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Aplicaţia Philips vă permite să vă utilizaţi iPhone-ul, iPod Touch-ul sau Smartphone-ul Android pe post de telecomandă pentru a vă controla produsele AV Philips legate în reţea. Aplicaţia recunoaşte automat playerul Blu-ray Philips, sistemul Home theater sau sistemul audio Streamium conectate la reţeaua dvs. Wi-Fi la domiciliu şi vă oferă control instantaneu asupra dispozitivelor aflate oriunde în căminul dvs. Iar dacă aveţi mai mult de un produs AV Philips legat în reţea, aplicaţia vă va permite să comutaţi între acestea şi să-l controlaţi independent pe fiecare dintre acestea. Această aplicaţie gratuită este creată exclusiv de către Philips.

 • Ecran tactil Full color pentru navigaţie uşoară

  Ecran tactil Full color pentru navigaţie uşoară

  Ecranul tactil vă permite controlul dispozitivului prin simpla apăsare a butoanelor de pe ecran în locul celor fizice. Este suficient să porniţi aparatul, şi interfaţa cu ecran tactil va fi afişată pe ecranul LCD, cu toate opţiunile de control. Controlul prin ecran tactil combină tehnologia ecranului LCD cu senzorii de presiune şi cu un puternic microprocesor digital. Când apăsaţi o anumită zonă de pe ecran, semnalul este transmis procesorului şi comanda este executată imediat.

 • Conectare opţională iPod/iPhone pentru redare confortabilă a muzicii

  Conectare opţională iPod/iPhone pentru redare confortabilă a muzicii

  Posibilitatea dvs. de a alege tocmai s-a lărgit. Nu numai că puteţi reda muzică de pe CD-uri şi prin intermediul MP3 Link, AUX-in şi transmisie PC/MAC wireless, dar acum puteţi reda de pe iPod şi iPhone. Pur şi simplu conectaţi-vă iPod-ul sau iPhone-ul, comutaţi la modul conectare şi selectaţi melodiile pe care doriţi să le auziţi utilizând telecomanda. Staţia de andocare, disponibilă ca accesoriu opţional, vă pune în valoare colecţia personală într-un sistem superb de sunet.

 • Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  PC-ul/MAC-ul dvs. este plin de muzică pe care o puteţi transmite acum comod pe dispozitivul audio Philips – fără cabluri dezordonate. Partajaţi-vă melodiile preferate cu ceilalţi la o petrecere sau pur şi simplu bucuraţi-vă de acestea în confortul locuinţei dvs. Faceţi acelaşi lucru cu colecţia de fotografii şi vizionaţi-le în voie în timp ce ascultaţi muzică. Deblocaţi comorile de pe PC/MAC cu confortul transferului wireless.

 • Comutaţi şi exploraţi mii de posturi de radio pe Internet

  Comutaţi şi exploraţi mii de posturi de radio pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul/MAC-ul.

 • Redaţi DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG şi JPG

  Redaţi DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG şi JPG

  Redaţi DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG şi JPG.

 • FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Putere totală de ieşire 10 W RMS

  Putere totală de ieşire 10 W RMS

  Acest sistem muzical Philips are o putere totală de ieşire de 10 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât este mai mare puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile
 • Napster este disponibil numai în Germania şi în Marea Britanie.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa