Centru şi staţie muzicală wireless

  Centru şi staţie muzicală wireless

  Eliberaţi-vă muzica

  Transferaţi şi stocaţi toată muzica dumneavoastră pe sistemul muzical wireless elegant Philips Streamium WACS7500 cu hard disk de 80 GB şi transmiteţi melodii în diferitele camere din întreaga locuinţă. De asemenea, beneficiaţi de vizualizarea color a coperţilor de albume şi radioul prin Internet, pentru a vă spori plăcerea ascultării.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică în toate camerele - wireless

 • Streaming wireless între Centru, Staţie(ii) şi PC

  Streaming wireless între Centru, Staţie(ii) şi PC

  Utilizând o reţea Wi-Fi, savuraţi melodiile preferate transferate continuu din colecţia de muzică de pe PC pe Centrul muzical wireless Streamium sau pe staţii, sau de pe centrul Streamium direct pe staţii. Fie că aţi stocat colecţia muzicală pe Streamium sau pe PC, puteţi reda aceeaşi melodie în întreaga casă sau melodii diferite în fiecare cameră ¡V alegerea vă aparţine. Fără fire, fără cabluri şi fără bătăi de cap. Bucuraţi-vă de libertatea de a asculta toate melodiile oriunde doriţi în casă.

 • Hard disk de 80 GB care permite stocarea şi redarea a 1500 de CD-uri

  Hard disk de 80 GB care permite stocarea şi redarea a 1500 de CD-uri

  Hard disk-ul de 80 GB oferă un spaţiu de stocare mare, necesar păstrării fişierelor audio digitale, putând stoca cu uşurinţă până la 1500 de CD-uri. Economie de spaţiu, gestionare colecţie audio inteligentă, acces facil, toate într-un singur loc.

 • Ascultaţi Radio prin Internet

  Ascultaţi Radio prin Internet

  Radio prin Internet este un serviciu de emisie audio transmis prin Internet. Unul dintre cele mai populare formate este MP3. Unele posturi de Internet sunt afiliate la un post radio sau o reţea 'terestră', în timp ce altele sunt numai staţii de radio prin Internet, care sunt independente şi îşi dedică emisiile numai către World Wide Web. Cu Radio prin Internet, vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde în lume şi puteţi asculta o varietate de genuri, obţine ştiri, transmisii sportive şi actualizări de divertisment sau vă puteţi conecta la posturi preferate sau de nişă din Austria până în Iugoslavia.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • My Room, My Music: Ascultaţi stiluri muzicale diferite în fiecare cameră

  My Room, My Music: Ascultaţi stiluri muzicale diferite în fiecare cameră

  Cu funcţia "My Room, My Music", fiecare membru al familiei dvs. poate selecta şi reda muzica favorită din colecţiile stocate în Centrul muzical wireless Streamium. Tehnologia pentru accesul mai multor utilizatori permite redarea simultană a melodiilor selectate din Centrul Streamium către staţie. Un centru Streamium poate reda melodii pentru maxim cinci staţii, oferindu-vă şase opţiuni muzicale diferite de care întreaga familie se poate bucura în orice cameră - simultan şi instantaneu.

 • Funcţie "Music Broadcast": Ascultaţi aceeaşi muzică pe toate staţiile

  Funcţie "Music Broadcast": Ascultaţi aceeaşi muzică pe toate staţiile

  Jucaţi rolul DJ-ului la petrecerile dumneavoastră şi transmiteţi melodiile preferate din sistemul muzical wireless către toate sistemele instalate în diverse părţi ale casei. Excelent pentru petreceri!

 • Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Funcţionalitatea Music follows Me (Muzica mă urmează) vă permite să luaţi melodiile preferate cu dumneavoastră din cameră în cameră, fără a mai fi necesar să navigaţi din nou pentru a căuta o anumită piesă. Printr-o simplă apăsare de buton, cântecul preferat vă va urma peste tot în casă.

 • Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Umpleţi oricare sau fiecare cameră din locuinţa dvs. cu întreaga colecţie de muzică. Fără fire, cabluri sau bătaie de cap şi, desigur, fără dispute cu membrii familiei asupra alegerilor muzicale. Nu numai că puteţi stoca şi reda muzică de la Centrul muzical wireless Streamium, dar puteţi, de asemenea, să transferaţi o piesă - sau piese diferite - către maxim 5 staţii Streamium oriunde în casă. Acest lucru este uşor datorită funcţiilor încorporate, inovatoare, cum ar fi My Room, My Music şi Music Broadcast. Eliberaţi-vă muzica şi savuraţi-o oriunde în casă.

 • 80W RMS/Centru, 30W RMS/Staţie cu Super Sound Panel

  80W RMS/Centru, 30W RMS/Staţie cu Super Sound Panel
Vezi toate Specificaţile
 • Memoria liberă efectivă poate fi de dimensiuni mai reduse datorită preconfigurării dispozitivului
 • Unele caracteristici necesită asistenţă pentru acces în bandă largă la Internet

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa