1

Prestigo

Telecomandă universală

  -{discount-percentage}%

  Prestigo

  Telecomandă universală

  Control total al canalelor favorite

  Accesaţi canalele favorite cu ajutorul telecomenzii noastre universale cu pictograme color! Prin tehnologia şi comoditatea oferite, Prestigo SRU8015 asigură echilibrul perfect între controlul pe ecran şi cu ajutorul butoanelor.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Control total al canalelor favorite

Accesaţi canalele favorite cu ajutorul telecomenzii noastre universale cu pictograme color! Prin tehnologia şi comoditatea oferite, Prestigo SRU8015 asigură echilibrul perfect între controlul pe ecran şi cu ajutorul butoanelor.

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Control total al canalelor favorite

Controlează până la 15 dispozitive dintr-o selecţie de 25

Controllerul 15-în-1 oferă posibilitatea controlării a până la 15 echipamente de divertisment pentru acasă cu ajutorul unei singure telecomenzi. Prin intermediul bazei de date de coduri IR încorporate, telecomanda poate fi uşor programată pentru a controla aproape orice marcă şi tip de echipament audio/video. O singură telecomandă pentru acţionarea tuturor echipamentelor, fără a mai fi necesară căutarea telecomenzii potrivite!

Bibliotecă bogată de pictograme pentru canale, ce asigură o selectare uşoară

Telecomanda încorporează o bibliotecă de pictograme pentru canalele cele mai importante dintr-o ţară. Pictogramele pot fi asociate canalelor corespunzătoare de la ecranul LCD color. După configurare, în locul tastelor telecomenzii, pentru a comuta între canale puteţi folosi informaţiile de pe ecranul LCD.

Bază de date cu coduri IR pentru majoritatea dispozitivelor şi mărcilor

Baza de date universală cu coduri IR constă într-o bibliotecă de coduri integrată într-o telecomandă specială. Această bibliotecă permite controlul prin telecomandă fără a mai fi necesară "învăţarea" semnalului. Puteţi selecta din baza de date seturile de coduri IR corecte pentru toate echipamentele audio/video aflate astăzi pe piaţă – indiferent de model sau marcă.

Nu este necesară configurare manuală

Spre deosebire de alte aplicaţii de control la distanţă, care necesită introducerea unui cod de 3 cifre pentru identificarea unei firme şi a unei mărci, acest control încorporează instrucţiuni pas cu pas pentru configurarea echipamentului, indiferent de marcă.

Învăţare confortabilă cod IR de la altă telecomandă

Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi memorează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta.

Adăugaţi şi etichetaţi cu uşurinţă mai multe funcţionalităţi

Modalitatea îmbunătăţită de adăugare şi etichetare a funcţiilor face mai uşoară şi mai rapidă adăugarea funcţionalităţilor noi. Astfel, nu veţi mai duce lipsă e funcţii.

Ecran LCD color de 2,0" cu rezoluţie înaltă, uşor de citit

Pentru a citi clar conţinutul de pe ecranul LCD, ecranul are rezoluţie de calitate înaltă (ecran TFT cu 220 x 175 pixeli). Această calitate înaltă asigură o lizibilitate mare a conţinutului de pe ecran

Controlul mai multor dispozitive prin apăsarea unui singur buton

În loc să operaţi componentele individual, controlul pe bază de activităţi uneşte funcţiile cele mai utilizate în activităţi precum "Vizualizarea unui film" sau "Ascultarea unui CD". Când un utilizator selectează 'vizualizarea unui film', în loc ca acesta să opereze fiecare echipament în parte - precum player-ul DVD, televizorul şi receptorul multimedia -, un singur buton acţionează toate comenzile necesare pentru a putea începe să urmăriţi filmul: porneşte televizorul, porneşte amplificatorul şi selectează intrarea corespunzătoare, porneşte player-ul DVD şi începe redarea.

Control cu cursor rotativ pentru navigare rapidă prin meniu

Un cursor cu o rotiţă vă permite să navigaţi prin meniul de configurare şi prin diverse pagini, prin rotire în ambele direcţii.

Ecranul LCD cu fundal iluminat poate fi utilizat cu uşurinţă pe întuneric

Iluminarea din spate este o caracteristică a ecranului LCD sau a tastaturii, pentru utilizare pe întuneric. Cele mai obişnuite tipuri de iluminare se bazează pe LED-uri şi electroluminiscenţă (EL). Telecomenzile cu iluminare cu LED-uri sunt, de obicei, strălucitoare, în nuanţe de galben şi verde neuniforme, în timp ce panourile EL iluminează uniform în nuanţe de albastru, alb sau verde.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa