1
Audio şi video

Prestigo

Telecomandă universală

  Prestigo

  Telecomandă universală

  Maximum de funcţionalitate. Bătăi de cap minime.

  Pictograme full color pentru navigare şi selectare uşoare. Controlaţi până la 8 dispozitive, cum ar fi televizorul, DVD(R)-HDD, VCR, sateliţii, tunerul, cablul şi altele.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Maximum de funcţionalitate. Bătăi de cap minime.

Pictograme full color pentru navigare şi selectare uşoare. Controlaţi până la 8 dispozitive, cum ar fi televizorul, DVD(R)-HDD, VCR, sateliţii, tunerul, cablul şi altele.

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Maximum de funcţionalitate. Bătăi de cap minime.

 • Ecran LCD color de 1,4" uşor de citit

  Un ecran LCD color de 1,4" (96 x 67 pixeli) este conceput pentru a oferi înlesnirea citirii a conţinutului ecranului.

 • Control cu cursor rotativ pentru navigare rapidă prin meniu

  Un cursor cu o rotiţă vă permite să navigaţi prin meniul de configurare şi prin diverse pagini, prin rotire în ambele direcţii.

 • Pentru TV, VCR, SAT, DVD, Tuner, CD, AMP şi receiver

  Operarea echipamentelor Home Cinema este mai uşoară ca oricând cu această telecomandă pentru TV, VCR, DVD, tuner, receiver de satelit, set-top box digital, CD player, amplificator şi receiver, indiferent de marcă sau model. Bucuraţi-vă de confortul operării simple în timp ce urmăriţi filmele preferate.

 • Nu este necesară configurare manuală

  Spre deosebire de alte aplicaţii de control la distanţă, care necesită introducerea unui cod de 3 cifre pentru identificarea unei firme şi a unei mărci, acest control încorporează instrucţiuni pas cu pas pentru configurarea echipamentului, indiferent de marcă.

 • Învăţare confortabilă cod IR de la altă telecomandă

  Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi memorează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta.

 • Bază de date cu coduri IR pentru majoritatea dispozitivelor şi mărcilor

  Baza de date universală cu coduri IR constă într-o bibliotecă de coduri integrată într-o telecomandă specială. Această bibliotecă permite controlul prin telecomandă fără a mai fi necesară "învăţarea" semnalului. Puteţi selecta din baza de date seturile de coduri IR corecte pentru toate echipamentele audio/video aflate astăzi pe piaţă – indiferent de model sau marcă.

 • Adăugaţi şi etichetaţi cu uşurinţă mai multe funcţionalităţi

  Modalitatea îmbunătăţită de adăugare şi etichetare a funcţiilor face mai uşoară şi mai rapidă adăugarea funcţionalităţilor noi. Astfel, nu veţi mai duce lipsă e funcţii.

 • Controlul mai multor dispozitive prin apăsarea unui singur buton

  În loc să operaţi componentele individual, controlul pe bază de activităţi uneşte funcţiile cele mai utilizate în activităţi precum "Vizualizarea unui film" sau "Ascultarea unui CD". Când un utilizator selectează 'vizualizarea unui film', în loc ca acesta să opereze fiecare echipament în parte - precum player-ul DVD, televizorul şi receptorul multimedia -, un singur buton acţionează toate comenzile necesare pentru a putea începe să urmăriţi filmul: porneşte televizorul, porneşte amplificatorul şi selectează intrarea corespunzătoare, porneşte player-ul DVD şi începe redarea.

 • Ecranul LCD cu fundal iluminat poate fi utilizat cu uşurinţă pe întuneric

  Iluminarea din spate este o caracteristică a ecranului LCD sau a tastaturii, pentru utilizare pe întuneric. Cele mai obişnuite tipuri de iluminare se bazează pe LED-uri şi electroluminiscenţă (EL). Telecomenzile cu iluminare cu LED-uri sunt, de obicei, strălucitoare, în nuanţe de galben şi verde neuniforme, în timp ce panourile EL iluminează uniform în nuanţe de albastru, alb sau verde.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa