Perfect replacement

Telecomandă universală

  TV all

  Perfect replacement

  Telecomandă universală

  Configurare rapidă şi uşoară

  Experimentaţi o configurare rapidă şi uşoară cu telecomanda universală Philips cu tehnologia inovatoare SimpleSetup. Cu butoanele XL şi cadrul de protecţie, este uşor de utilizat şi excelentă pentru înlocuirea telecomenzilor vechi, pierdute sau stricate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Perfect replacement Telecomandă universală

4 în 1 SRP3004/10 Caută produse similare

Configurare rapidă şi uşoară

 • SimpleSetup este o caracteristică inovatoare implementată de Philips

  SimpleSetup este o caracteristică inovatoare implementată de Philips

  Configuraţi-vă telecomanda universală rapid şi uşor cu ajutorul caracteristicii inovatoare SimpleSetup, care necesită doar 3 paşi simpli: 1. Căutaţi codul pentru marca dumneavoastră de dispozitiv şi introduceţi-l în telecomandă 2. Apăsaţi butonul pornit/oprit până când dispozitivul se închide 3. Verificaţi dacă funcţionează toate tastele. Gata!

 • Telecomandă 4 în 1 pentru televizor, DVD player/recorder, STB şi VCR

  Înlocuieşte o serie întreagă de telecomenzi cu o singură unitate robustă care controlează televizorul, DVD playerul/recorderul, receiverul de satelit, receiverul terestru digital sau set-top boxul cu cablu (STB) şi videorecorderul, indiferent de marcă sau model.

 • Cadrul de protecţie sporeşte confortul şi oferă o prindere fermă

  Protecţia suplimentară oferită de acest cadru din cauciuc special reduce posibilitatea de a deteriora telecomanda. În plus, acesta îmbunătăţeşte confortul şi oferă o prindere fermă a telecomenzii în mână.

 • Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

  Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

 • Butoanele mari sporesc operabilitatea şi lizibilitatea.

  Butoanele mari ale telecomenzii facilitează citirea etichetei. În plus, apăsarea butoanelor devine mai confortabilă, deoarece dimensiunea a crescut cu 2 mm faţă de cea pentru butonul standard.

 • Asistenţă URC prin site-ul Web dedicat

  Asistenţă tehnică dedicată pentru telecomanda dumneavoastră prin intermediul căreia codurile pentru toate mărcile sunt disponibile pe site-ul Web Philips URC.

 • Compatibil cu peste 1000 de mărci

  Compatibilitate completă cu peste 1000 de mărci.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa