Cameră Web pentru PC

  Cameră Web pentru PC

  Petrecere live!

  Bucuraţi-vă de clipuri video de 1,3 megapixeli şi fotografii îmbunătăţite de 8 megapixeli cu sunet excelent, zoom digital 5x, încărcare instantanee pe YouTube şi un obiectiv panoramic pentru a încăpea mai multe persoane în cadru. Dispozitivul se roteşte uşor pentru a-l putea orienta oriunde.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Petrecere live!

 • Capul camerei se rabatează în faţă pentru stocare uşoară

  Capul camerei se rabatează în faţă pentru stocare uşoară
 • Rezoluţie de 1,3 megapixeli reali pentru o calitate superbă a imaginii

  Nu veţi pierde nimic cu rezoluţia video de 1,3 megapixeli. Imagini în mişcare superbe de înaltă calitate pentru conversaţii prin camera web ce protejează ochii.

 • Rezoluţie de 8 megapixeli îmbunătăţită pentru claritate mai mare a fotografiei

  Camera dumneavoastră Web vă oferă mai multe detalii ale fotografiilor cu rezoluţia de 8 megapixeli (îmbunătăţită prin software). Aceasta este suficient de ridicată pentru tipărirea imaginilor de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor oameni în cadru

  Obiectivul panoramic de înaltă calitate vă oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în cadrul video, fără pierderi de calitate video.

 • Încărcare imediată a clipurilor video pentru YouTube

  Rămâneţi aproape de prieteni şi familie partajându-vă cele mai recente clipuri video pe YouTube. Nu trebuie decât să creaţi un clip video personal cu camera Web şi să utilizaţi o singură aplicaţie pentru a-l încărca pe YouTube în 3 paşi uşori. Faceţi dublu clic pentru a selecta clipul video, introduceţi numele de utilizator şi parola YouTube, apoi introduceţi subiectul şi descrierea clipului video (dacă există) şi faceţi clic pe "Upload" (Încărcare).

 • Zoom digital 5x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Nu pierdeţi niciun mesaj cu urmărirea feţei

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Puteţi rămâne în centrul ecranului chiar şi dacă vă mişcaţi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Videoclipuri naturale cu 60 de cadre pe secundă

  Creaţi videoclipuri naturale cu mişcare în timp real, la 60 de cadre pe secundă. Acest nivel de calitate este ideal pentru videochat cu prietenii şi înregistrare video de înaltă calitate.

 • Microfonul direcţional încorporat oferă sunet de înaltă calitate.

  Microfonul direcţional preia doar vocea dumneavoastră, astfel încât veţi putea vorbi natural şi nu va fi nevoie să staţi excesiv de aproape de microfon, pentru a fi auzit. Microfonul elimină automat zgomotul de fundal şi generează un sunet mult mai natural.

 • Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea vocii

  Această tehnologie deosebită de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase.

 • Articulaţia rotativă vă permite orientarea în orice direcţie

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversării prin cameră Web beneficiind de acest design confortabil cu articulaţie pivotantă. Puteţi roti camera 360° în orice direcţie pentru a filma oriunde doriţi fără a muta deloc camera Web.

 • Clemă universală pentru desktop, notebook sau ecran

  Clema universală facilitează fixarea sigură a camerei Web pe orice desktop, notebook şi de asemenea pe ecrane LCD. Acest design este deosebit de sigur, iar camera Web nu se va deplasa sau cădea când sunteţi în mijlocul unei conversaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa