Ramă digitală PhotoFrame

  Ramă digitală PhotoFrame

  "...a fost cea mai frumoasă vacanţă de până acum!"

  Momentele frumoase zboară într-o clipă. Păstraţi vii aceste momente fericite pe tot parcursul anului cu Philips PhotoFrame. Prin intermediul acestei PhotoFrame cu design atrăgător şi control tactil experienţa de vizionare este mai uşoară ca oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ramă digitală PhotoFrame

20, 3 cm (8"), Multimedia, Raport de afişare 4:3 SPF5008/10 Caută produse similare

"...a fost cea mai frumoasă vacanţă de până acum!"

PhotoFrame cu control tactil

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Ceasul animat afişează ora într-un mod relaxant

  Comutaţi la acest ceas relaxat şi colorat atunci când nu doriţi să vizualizaţi fotografii. Rama digitală PhotoFrame se transformă instantaneu într-un ceas. Ceasul animat este ideal pentru copii şi este un instrument foarte bun pentru a-i învăţa să spună ora.

 • Prezentare automată de diapozitive din memoria USB sau de pe cardul de memorie

  Prezentările automate de diapozitive pornesc de pe orice unitate de memorie USB sau card de memorie, fiind utile în toate situaţiile în care nu doriţi să pierdeţi timpul copiind fotografiile pe PhotoFrame.

 • Comenzi tactile pe rama PhotoFrame

  Comenzile tactile ale ramei PhotoFrame se iluminează instantaneu în timpul operaţiilor, facilitând defilarea prin fotografiile, videoclipurile şi muzica dvs. În modul de vizualizare a fotografiilor, puteţi glisa degetul de-a lungul marginii orizontale tactile, acest lucru permiţându-vă să selectaţi uşor o fotografie nouă dintre miniaturile afişate pe ecran.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Ramă digitală PhotoFrame ecologică

  Ramele digitale Philips PhotoFrame sunt concepute şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic, ce au ca scop minimizarea impactului general asupra mediului prin consumul mai redus de energie, eliminarea substanţelor periculoase, greutatea redusă, ambalarea mai eficientă şi optimizarea reciclabilităţii.

 • Economisire de energie prin sistemul de diminuare automată bazat pe detectarea luminii ambientale

  Smart Power Pro este un senzor care porneşte şi opreşte PhotoFrame prin detectarea condiţiilor de lumină ambientală, reducând consumul de energie în favoarea mediului înconjurător, economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie. Vestea cea mai bună este că totul este automat!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa