Ramă digitală PhotoFrame

  Ramă digitală PhotoFrame

  Da, puteţi vedea cu siguranţă atracţia.

  Transformaţi-o în ceva distractiv sau în ceva emoţionant. Rama foto digitală Philips SPF4628 vă permite să vă personalizaţi fotografiile cu mesaje surpriză, colaje şi setări amuzante, ceasuri animate. Faceţi cadoul şi mai memorabil şi mai special. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Da, puteţi vedea cu siguranţă atracţia.

 • Acţionare cu un singur buton – control total la distanţă de o atingere

  Acţionare cu un singur buton – control total la distanţă de o atingere

  Un buton mare este situat în partea superioară a camerei foto digitale Philips. Această acţionare cu un singur buton vă permite să comutaţi între cele mai utilizate funcţii ale ramei: pornire/oprire, prezentare diapozitive cu fotografii şi afişare ceas. Fiind un buton supradimensionat şi uşor accesibil, controlul este simplu şi rapid. De aceea îi spunem Sense and Simplicity!

 • Personalizaţi cu propriile dvs. fotografii şi mesaje

  Personalizaţi cu propriile dvs. fotografii şi mesaje în 3 paşi simpli. 1. Alegeţi-vă fotografia 2. Personalizaţi cu un mesaj 3. Cadoul este gata de a fi dăruit!

 • Inspiraţi-vă din felicitările încorporate

  Nu ştiţi ce să spuneţi? Vestea bună este că am inclus o mulţime de mesaje inspiratoare şi cordiale dintre care să alegeţi. Alegeţi unul şi adăugaţi-l aşa cu este sau editaţi-l pentru a-l personaliza.

 • Setaţi surprize pentru ocazii viitoare cu timer-ul încorporat

  Setaţi un timer la fotografiile pe care le-aţi personalizat. Aceste fotografii vor apărea la timp pentru o zi de naştere, o aniversare sau pentru orice sărbătoare specială. Un mod excelent de a crea surprize!

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

 • 15 variante de ceasuri animate distractiv pentru a afişa ora cum vă place

  Afişaţi ora exactă cum vă place, cu o selecţie de 15 ceasuri animate distractiv.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa