Cameră Web

  Cameră Web

  Amplificaţi-vă experienţa de video-chat

  Când doriţi să păstraţi legătura cu prietenii şi familia, nimic nu poate fi mai util decât această cameră Web. Aceasta vă garantează imagini de înaltă rezoluţie, cu adevărat excelente. Caracteristica specială de urmărire a feţei şi zoomul digital 5x vă vor crea senzaţia că vă uitaţi la televizor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Amplificaţi-vă experienţa de video-chat

Cu urmărire a feţei şi zoom digital

 • Adăugaţi imagini video şi sunet de calitate extraordinară în apeluri

  Camera Web a fost creată pentru a adăuga imagini video în apelurile dumenavoastră prin Internet pentru a vă putea vedea şi auzi prietenii şi familia. funcţionează uşor şi rapid şi este pe deplin compatibilă cu tehnologiile viitoare!

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie Super VGA pentru imagini de înaltă calitate

  Camera Web capturează instantanee Video Graphics Array (VGA) de calitate (640x480) şi clipuri video fără scintilaţii pentru mesaje video. Cu rezoluţia VGA, camera dvs. Web devine o cameră de nivel profesional. Adăugaţi instantaneu fotografii în documente, pagini Web şi e-mailuri sau tipăriţi imagini la calitate fotografică.

 • Obiectivul din sticlă, de precizie, oferă o claritate mai mare a imaginilor

  Clar precum cristalul. Obiectivul din sticlă, de mare precizie vă garantează imagini de înaltă calitate pentru toate aplicaţiile, de la fotografiere la trimiterea de mesaje cu conţinut video. Lentilele finisate sunt acoperite cu un strat special pentru a le extinde durata de viaţă şi pentru a le proteja de uzură, zgâriere şi praf.

 • Zoom digital 5x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Creaţi mesaje V-mail şi controlaţi-vă camera Web cu VLounge Premium

  Creaţi şi trimiteţi mesaje V-mail în câteva secunde. VLounge este o aplicaţie software sofisticată pentru captura, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi a clipurilor video prin numai câteva apăsări de mouse. De asemenea, poate fi utilizat pentru administrarea funcţiei de urmărire a feţei şi a celei de zoom digital pentru a beneficia de un control maxim.

 • Buton VLounge QuickLaunch pentru operare instantanee

  Pentru a porni aplicaţia VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa