Cameră PC

  Cameră PC

  Performanţe pur şi simplu superioare!

  Datorită camerei SPC 700NC, acum dispuneţi de o soluţie de calitate pentru video chat şi conferinţe face-to-face. Este livrată cu propriile căşti multimedia, astfel încât dvs. să aveţi tot ce vă trebuie pentru experienţa perfectă on-line. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Performanţe pur şi simplu superioare!

Video-chat la superlativ

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie SVGA foto pentru imagini clare

  Rezoluţia SVGA pentru instantanee asigură imagini clare pentru documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • Căşti mutimedia şi microfon cap pentru sunet de cea mai bună calitate

  Împreună cu camera Web este livrat un set de căşti multimedia Philips. Microfonul cap asigură calitatea optimă a sunetului şi utilizarea comodă.

 • Încercaţi noile servicii de mesagerie instantanee

  Adăugaţi clipuri video în Yahoo!, MSN şi AOL Messenger. Această cameră funcţionează şi cu Windows Messenger şi NetMeeting.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Zoom digital pentru încadrare perfectă

  Măriţi şi micşoraţi orice imagine pentru a obţine încadrarea perfectă, complet digital, fără a atinge camera Web sau obiectivul.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Stativ pentru montare pe monitor sau notebook

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Software V(ideo)Launch

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera PC Philips.

 • Buton VLounge QuickLaunch pentru operare instantanee

  Pentru a porni aplicaţia VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa