Cameră PC

  Cameră PC

  Performanţe pur şi simplu superioare!

  SPC 600NC este o cameră Web care adaugă o dimensiune interactivă jocurilor şi video chat-ului. De un roşu intens, este livrată cu jocuri gratuite în care dvs. puteţi fi personajul principal. Iar atunci când camera nu este în funcţiune, puteţi să utilizaţi suportul acesteia pentru a conecta alte dispozitive USB. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Performanţe pur şi simplu superioare!

Chat video şi jocuri

 • Rezoluţie SVGA foto pentru imagini clare

  Rezoluţia SVGA pentru instantanee asigură imagini clare pentru documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • 30 de cadre pe secundă

  Cu o rată de reîmprospătare de 30 de cadre pe secundă, veţi putea beneficia de apeluri video în mişcare şi culori naturale, fără instabilitatea produsă de unele camere Web

 • Încercaţi noile servicii de mesagerie instantanee

  Adăugaţi clipuri video în Yahoo!, MSN şi AOL Messenger. Această cameră funcţionează şi cu Windows Messenger şi NetMeeting.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Două jocuri gratuite interactive incluse

  Datorită imaginilor în mişcare şi jocurilor interactive incluse, această cameră Web creşte plăcerea jocului. Fiţi chiar dvs. personajul din joc!

 • Staţie de andocare USB pentru conectarea şi încărcarea altor echipamente

  Atunci când nu utilizaţi camera pentru PC, o puteţi scoate din bază, beneficiind astfel de un port USB accesibil, în imediata vecinătate a PC-ului.

 • Software V(ideo)Launch

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera PC Philips.

 • Porniţi aplicaţia VLounge într-o secundă cu ajutorul butonului QuickLaunch

  Pentru a porni VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

 • Buton Snapshot pentru instantanee

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie, care poate fi inserată într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa