Cameră Web

  Cameră Web

  Începeţi să purtaţi convorbiri prin video-chat

  Păstraţi legătura cu prietenii şi familia gratuit cu această cameră Web simplă şi superbă. Reprezintă cea mai bună combinaţie calitate-preţ şi este perfectă pentru a fi utilizată cu Skype, MSN sau orice alt serviciu gratuit de mesagerie instantanee. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Începeţi să purtaţi convorbiri prin video-chat

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie VGA (640x480) pentru imagini clare

  VGA (640 x 480) înseamnă că aproximativ 300.000 pixeli compun imaginea. Această rezoluţie VGA asigură imagini clare ce pot fi utilizate în documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • Automatic Picture Optimizer pentru calitate superioară a imaginii

  Sistemul Automatic Picture Optimizer vă ajută să exploataţi la maxim camera dvs. Web, reglând automat setările pentru cameră şi imagine pentru a corespunde luminii disponibile.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

 • Microfon extern independent pentru libertate de înregistrare

  Microfonul extern separat vă oferă posibilitatea de amplasare în poziţia optimă pentru captarea vocii dvs., pentru a asigura o calitate ridicată a sunetului în timpul video-chatului.

 • Program de management al instalării pentru configurare uşoară

  Instalaţi camera Web în câteva secunde cu programul accesibil de management al instalării. Este suficient să urmaţi instrucţiunile simple, pas cu pas şi veţi obţine o instalare a camerei Web perfect compatibilă cu computerul dvs.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Funcţionează cu toate aplicaţiile software de editare a imaginilor

  Camera Web funcţionează cu toate aplicaţiile software gratuite disponibile de editare a imaginilor. Preluaţi un instantaneu sau o imagine statică din clipul dvs. video şi deschideţi-o în orice program de editare a imaginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa