boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Proiectat pentru mobilitate

  Roteşte-o, ud-o sau loveşte-o, nimic nu va opri această boxă SB2000B robustă din redarea unui sunet puternic de la driverul său mare de 3". Transmiterea de muzică prin Bluetooth face şi mai uşoară redarea melodiilor acasă sau în oraş. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Senzor rotire, rezistent la stropire, Microfon încorporat pentru convorbiri, Negru SB2000B/00 Caută produse similare

Proiectat pentru mobilitate

 • Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Design robust şi rezistent la stropire, ideal pentru interior şi exterior

  Design robust şi rezistent la stropire, ideal pentru interior şi exterior
 • Senzor auto confortabil pentru pornirea/oprirea muzicii

  Senzor auto confortabil pentru pornirea/oprirea muzicii
 • Microfon încorporat, pentru apelurile telefonice mâini libere

  Graţie microfonului încorporat, această boxă funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa