Afişaj Smart All-in-One

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c4afd_00/s221c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Afişaj Smart All-in-One

  Smart All-in-One

  Deschideţi un nou univers de posibilităţi cu Smart All-in-One de la Philips, creat de Android™. Afişajul expansiv de 21,5 inch cu atingeri multiple este ideal pentru redarea filmelor HD, a muzicii, e-Learning şi navigare pe web la un nou nivel. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Afişaj Smart All-in-One

Android, 22 (diagonală de 21, 5”/54, 6 cm) S221C4AFD/00 Caută produse similare

Smart All-in-One

Lumea la îndemâna dvs.!

 • Afişaj lat 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare

  Afişaj lat 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare

  Smart All-in-One este echipat cu un ecran Full HD 16:9 (rezoluţie 1920 x 1080) pentru o experienţă de divertisment extrem de captivantă. Acesta este compatibil cu tehnologiile viitoare, suportând semnale 1080p de la orice sursă, inclusiv de la cele mai recente dispozitive Blu-ray şi cele mai avansate console HD de jocuri. Realizează imagini extraordinare cu scanare progresivă, fără scintilaţii, cu luminozitate şi culori superbe.

 • Sunet stereo superb pentru redare multimedia

  Sunet stereo superb pentru redare multimedia

  Lăsaţi-vă captivat de difuzoarele încorporate de înaltă calitate.

 • Designul SmartStand dispune de reglarea printr-o singură atingere pentru utilizare uşoară

  Designul SmartStand dispune de reglarea printr-o singură atingere pentru utilizare uşoară

  Philips Smart All-in-One este echipat cu un SmartStand cu reglarea maximă a înclinării şi reglare uşoară dintr-o singură atingere. Reglarea uşoară SmartStand vă permite să îl utilizaţi în diferite poziţii ergonomice. Cu o poziţie de înclinare puţin sub 60 de grade, puteţi interacţiona acum cu afişajul în mod natural pentru a atinge şi a tasta sau puteţi să îl utilizaţi în poziţie verticală pentru a sta aşezat şi a lucra cu seriozitate.

 • Afişaj de dimensiuni mari cu atingeri multiple pentru navigare uşoară

  Deschideţi un nou univers de posibilităţi cu Smart All-in-One de la Philips, creat de Android. Graţie tehnologiei încorporate optice avansate cu atingeri multiple, acum vă puteţi manevra conţinutul prin apropierea degetelor, zoom, rotire, glisare sau derulare. Ecranul său generos, de mari dimensiuni, vă eliberează de vizionarea incomodă pe un afişaj inteligent de dimensiuni mici. Citirea de cărţi electronice şi ziare este uşoară pentru ochii dvs. graţie dimensiunii mari a caracterelor şi caracteristicilor imaginii. Ecranul său mare este instrumentul potrivit pentru a ajuta copiii de vârste mici să-şi exprime creativitatea prin pictură electronică, să înveţe caracteristicile de bază sau să utilizeze aplicaţii educative interactive.

 • Descărcări de aplicaţii de pe Google Play™ Store

  Bucuraţi-vă de aplicaţii minunate de pe Google Play™ Store. O singură atingere pe pictograma aplicaţiei vă va duce la magazin prin intermediul conexiunilor Wi-Fi sau Ethernet. Descărcaţi şi instalaţi aplicaţii pentru divertisment, jocuri, utilităţi, birou, fotografii, clipuri video, ştiri, reţele sociale etc., disponibile şi actualizate din magazin. Interfaţa simplă, uşor de utilizat vă ajută să navigaţi intuitiv şi să filtraţi după evaluare, categorie şi popularitate.

 • Camera web şi microfonul vă menţin conectaţi cu familia şi prietenii dvs.

  Camera web încorporată, cu imagini superbe, luminoase şi clare, vă permite să socializaţi cu familia şi prietenii exact ca şi cum aţi fi faţă în faţă. Microfonul ultrasensibil al Smart All-in-One se asigură că vocea dvs. se va transmite clar şi precis. Puteţi auzi un sunet clar de la difuzoarele sale stereo încorporate sau să vă conectaţi căştile proprii pentru conversaţii private. Această soluţie simplă este uşoară şi gata de acţiune oricând.

 • Extindeţi-vă spaţiul de stocare cu SDHC media

  Faceţi loc colecţiei dvs. în continuă creştere. Vă puteţi extinde capacitatea de stocare adăugând un card extern SDHC sau un bliţ USB, cu ajutorul fantei de extindere încorporate.

 • Hub USB cu 2 porturi pentru conexiuni uşoare

  Hub-ul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.

 • Acces rapid la Internet cu Wi-Fi sau port Ethernet

  CDMA sau Code Division Multiple Access este un sistem de telefonie mobilă cu largă răspândire, care utilizează coduri distincte pentru identificarea utilizatorilor.

Vezi toate Specificaţile
 • Necesită tastatură şi mouse extern pentru Android (nu sunt incluse în ofertă)
 • HDD-ul extern poate necesita o sursă de alimentare suplimentară.
 • Google şi Android sunt mărci comerciale ale Google, nume Inc. Denumirile, mărcile comerciale menţionate aici sunt proprietatea companiilor respective
 • Acest afişaj Philips este certificat MHL. Totuşi, dacă dispozitivul dvs. MHL nu se conectează şi nu funcţionează corect, consultaţi întrebările frecvente despre dispozitivul MHL sau consultaţi direct furnizorul pentru instrucţiuni. Politica producătorului dispozitivului dvs. poate necesita achiziţionarea cablului sau adaptorului specific MHL pentru ca acesta sa funcţioneze
 • Necesită un dispozitiv mobil MHL certificat şi un cablu MHL (nu este inclus). Vă rugăm să verificaţi compatibilitatea cu furnizorul dispozitivului dvs. MHL.
 • Punerea în standby/oprirea economisirii energiei ErP nu se aplică funcţiei de încărcare MHL

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa