Player muzical wireless pentru Android™

  Streamium

  Player muzical wireless pentru Android™

  Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

  Cu acest player muzical wireless de la Philips puteţi reda radio prin Internet şi puteţi transfera muzică de pe PC/Mac în sistemul dvs. Hi-Fi. Vizualizaţi ceea ce redaţi pe ecranul complet color sau controlaţi cu o telecomandă sau cu un smartphone prin intermediul aplicaţiei pentru telecomandă de la Philips.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Player muzical wireless pentru Android™

Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

Obsedat de sunet

 • Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  PC-ul/MAC-ul dvs. este plin de muzică pe care o puteţi transmite acum comod pe dispozitivul audio Philips – fără cabluri dezordonate. Partajaţi-vă melodiile preferate cu ceilalţi la o petrecere sau pur şi simplu bucuraţi-vă de acestea în confortul locuinţei dvs. Faceţi acelaşi lucru cu colecţia de fotografii şi vizionaţi-le în voie în timp ce ascultaţi muzică. Deblocaţi comorile de pe PC/MAC cu confortul transferului wireless.

 • Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Aplicaţia Philips vă permite să vă utilizaţi iPhone-ul, iPod Touch-ul sau Smartphone-ul Android pe post de telecomandă pentru a vă controla produsele AV Philips legate în reţea. Aplicaţia recunoaşte automat playerul Blu-ray Philips, sistemul Home theater sau sistemul audio Streamium conectate la reţeaua dvs. Wi-Fi la domiciliu şi vă oferă control instantaneu asupra dispozitivelor aflate oriunde în căminul dvs. Iar dacă aveţi mai mult de un produs AV Philips legat în reţea, aplicaţia vă va permite să comutaţi între acestea şi să-l controlaţi independent pe fiecare dintre acestea. Această aplicaţie gratuită este creată exclusiv de către Philips.

 • Transferaţi şi bucuraţi-vă de peste 10 milioane de cântece extraordinare de pe Napster*

  Transferaţi şi bucuraţi-vă de peste 10 milioane de cântece extraordinare de pe Napster*

  Obţineţi toată muzica pe care v-aţi dorit-o vreodată cu Napster - un serviciu de muzică online care vă oferă peste 10 milioane de piese de la 790.000 de artişti, 980.000 de albume şi toate genurile. Accesul la Napster se face fără efort cu microsistemul Philips, mulţumită panoului de afişare LCD pe bază de pictograme şi vă oferă toată muzic ape care o doriţi - rapid şi uşor. Cu numai câteva clic-uri, colecţia vastă a Napster se eliberează de pe PC sau MAC şi se transmite wireless pentru a o savura pe sistemul Philips. Schimbaţi acum modul în care ascultaţi muzică.

 • Comutaţi şi exploraţi mii de posturi de radio pe Internet

  Comutaţi şi exploraţi mii de posturi de radio pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul/MAC-ul.

 • Funcţionează cu conexiune de bandă largă locală şi ruter Wi-Fi

  Funcţionează cu conexiune de bandă largă locală şi ruter Wi-Fi

  Sistemul dvs. Hi-Fi Philips este prevăzut cu un port Ethernet pentru a permite conexiunea plug-and-play la Internet prin DHCP. De asemenea, sistemul este certificat B/G Wi-Fi, ceea ce îl face să fie compatibil cu orice ruter certificat B/G Wi-Fi de pe piaţă. Uşor şi comod, acest sistem dispune de o Configurare protejată Wi-Fi printr-o sigură apăsare, pentru a asigura conexiunea Wi-Fi în doar câteva secunde.

 • FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Conectaţi-l la sistemul stereo sau home theater personal

  Conectaţi-l la sistemul stereo sau home theater personal
 • Vizualizare coperţi albume pe afişajul full color

  Aduceţi la viaţă experienţa ascultării cu imaginile complet color ale coperţilor albumelor. În fişierele de muzică este încorporată prezentarea grafică a albumului care se afişează automat în timpul selectării şi redării melodiei. Muzica prinde pur şi simplu viaţă prin grafica albumului.

Vezi toate Specificaţile
 • Napster este disponibil numai în Germania şi în Marea Britanie.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa