Boxe multimedia 2.0

  Boxe multimedia 2.0

  Sunet excelent de la boxe compacte

  Cel mai amuzant mod de a vă bucura de un sunet stereo autentic al aplicaţiilor PC multimedia pentru muzică şi al celor de pe internet este să adăugaţi sistemul de boxe compact MMS121 Harmonic Pulse cu performanţe bas incredibile pentru dimensiunea lor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet excelent de la boxe compacte

Divertisment multimedia confortabil

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Conectori cu coduri de culori clare, pentru instalare rapidă

  Conectori cu coduri de culori clare, pentru instalare rapidă

  Cablurile cu coduri de culori, etichetarea clară şi documentaţia accesibilă vă vor ajuta să instalaţi sistemul în câteva minute

 • Pot fi redate fişiere muzicale şi audio din jocuri sau filme

  Pot fi redate toate tipurile de fişiere muzicale şi fişiere audio din jocuri, filme şi de pe Internet. Astfel, veţi beneficia de o experienţă multimedia mai intensă decât oricând.

 • Conectare simplă la PC sau laptop

  Pot fi conectate la PC sau laptop

 • Ecranarea magnetică elimină distorsiunile de pe ecranul monitorului

  Deoarece magneţii puternici din difuzoare sunt ecranaţi magnetic, nu există nici un pericol de distorsiune a imaginii sau deteriorare atunci când acestea sunt aşezate lângă ecranul monitorului PC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa