Heritage Audio

Sistem Hi-Fi cu componente

  Heritage Audio

  Sistem Hi-Fi cu componente

  Obsedat de sunet

  Înconjuraţi-vă cu sunet de o calitate apreciată chiar şi de cunoscători, cu sistemul Philips, care conţine o boxă pentru acute cu dom de mătase şi tub Hi-Fi încorporat. În plus, boxele elegante din lemn şi carcasa de aluminiu sporesc calitatea audio, asigurând precizia şi controlul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Heritage Audio Sistem Hi-Fi cu componente

Tub Hi-Fi, Boxa pentru acute cu dom de mătase, 150 W MCM906/12 Caută produse similare

Obsedat de sunet

Bucuraţi-vă de sunet Hi-Fi cald

 • Tuburi Hi-Fi Premium, pentru un sunet perfect, pur şi natural

  Tuburi Hi-Fi Premium, pentru un sunet perfect, pur şi natural

  Graţie tuburilor Hi-Fi încorporate, acum puteţi beneficia de o experienţă auditivă de cea mai înaltă calitate, asociată de obicei cu sistemele audio premium. Natura analogică a tuburilor îi conferă un sunet mai plăcut sistemului nostru neliniar. Sunetul provenit de la un tub produce distorsiuni minime şi este întotdeauna preferat pentru claritatea şi bogăţia pe care le oferă, precum şi pentru fidelitate şi armonie.

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Boxă pentru acute cu dom de mătase, pentru un sunet clar, de cristal

  Boxă pentru acute cu dom de mătase, pentru un sunet clar, de cristal

  Boxa pentru acute cu dom de mătase susţine o diafragmă fabricată cu mătase, un material superior celorlalte utilizate la boxele pentru acute obişnuite. Mătasea folosită în diafragmă are caracteristici de insonorizare superioare, iar textura sa moale asigură reducerea la minimum a fragmentării acustice. În consecinţă, sunetul produs de o boxă pentru acute cu dom de mătase este lin, cald şi are o gamă amplă.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Boxe de lemn pentru sunet natural uimitor

  Boxe de lemn pentru sunet natural uimitor

  Natura ne pune la dispoziţie tot ce e mai bun. Nu în ultimul rând, natura ne oferă lemnul. Lemnul este cunoscut pentru caracteristicile sale acustice, care îl fac să fie perfect în mod unic pentru echipamentele şi instrumentele audio. Instrumentele muzicale rafinate, de tipul pianelor şi viorilor, sunt realizate din lemn dintr-un motiv bun - acelaşi pentru care aceste boxe sunt de asemenea închise în lemn. Bucuraţi-vă de o experienţă auditivă bogată şi realistă oferită de aceste boxe din lemn.

 • Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasa cu suprafaţă de aluminiu este uşoară şi poate rezista în medii cu temperaturi ridicate, oferă rezistenţă şi rigiditate, precum şi rezistenţă la coroziune.

 • Controlul frecvenţelor înalte şi joase asigură obţinerea sunetului dorit

  Frecvenţele înalte (treble) şi cele joase (bass) controlează nivelul sunetelor de înaltă şi joasă frecvenţă ale sistemului audio. Utilizând tastele Sus şi Jos, ascultătorul poate creşte sau descreşte nivelul frecvenţelor înalte sau joase, accentuând sau diminuând aportul acestora. De asemenea, pot fi acceptate nivelurile prestabilite, pentru a asculta muzica la setările iniţiale. Controlul frecvenţelor înalte şi al basului vă permite să ascultaţi muzică aşa cum doriţi.

 • Funcţie Loudness pentru amplificarea sunetelor joase şi înalte

  În spectrul acustic, frecvenţele joase şi cele înalte sunt relativ dificil de perceput de urechea umană - în special la intensităţi scăzute. Activând funcţia Loudness, sunetele joase şi cele înalte vor fi amplificate, astfel încât veţi percepe un sunet mai echilibrat şi mai uniform.

 • Putere totală de ieşire 150 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 150 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa