Home Theater

  HDMI

  Home Theater

  Sunet surround superior, fără dezordine

  Savuraţi sunet surround pe mai multe canale ca la cinema, fără boxe şi cabluri în jurul dvs. Philips SoundBar cu Ambisound încorporează un sistem Home Theater complet, inclusiv cu redare a discurilor DVD şi CD, într-o singură unitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround superior, fără dezordine

Aduceţi cinematograful acasă

 • Tehnologia Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • Faroudja DCDi pentru materiale video de înaltă calitate, incredibil de clare

  Faroudja DCDi pentru materiale video de înaltă calitate, incredibil de clare

  Bucuraţi-vă de materiale video de înaltă calitate, incredibil de clare pe televizorul cu scanare progresivă dotat cu Faroudja DCDi. Funcţia reduce marginile distorsionate care apar atunci când sunt vizionate clipuri video interpolate standard, în special cu imagini în mişcare - oferind scene de acţiune naturale. Duceţi experienţa vizuală la următorul nivel cu imagini mai clare şi mai cursive

 • Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Clear Voice pentru sunete vocale mai clare în filme şi muzică

  Clear Voice pentru sunete vocale mai clare în filme şi muzică

  Momentele esenţiale dintr-o conversaţie sau versurile inspiratoare dintr-o melodie sunt adesea pierdute. Derularea înapoi a DVD-ului întrerupe distracţia, în timp ce ignorarea momentelor pierdute vă diminuează experienţa de divertisment. Clear Voice este o tehnologie audio inovatoare care creşte semnificativ inteligibilitatea vocalizărilor, fie că este vorba de dialog sau muzică. Se asigură că auziţi fiecare cuvânt - astfel încât să vă bucuraţi la maxim de ceea ce vizionaţi.

 • Poziţionare flexibilă pe perete, masă sau suport

  Poziţionare flexibilă pe perete, masă sau suport

  Bucuraţi-vă de flexibilitatea acestui sistem Home theater care vă permite să îl poziţionaţi după cum doriţi. Aşezat fie pe un suport TV, fie pe o masă, fie montat pe perete, produsul arată senzaţional şi funcţionează ireproşabil. În sfârşit, puteţi controla aspectul casei dvs. fără a fi necesar să renunţaţi la o experienţă uimitoare Home theater.

 • Simplul de instalat cu doar trei cabluri de conectat

  Simplul de instalat cu doar trei cabluri de conectat

  Conectaţi doar trei cabluri şi sistemul home theater este pregătit să furnizeze o experienţă audio extraordinară. Pe lângă tehnologia sofisticată care furnizează cel mai fin sunet surround, acest home theater este suprinzător de uşor de configurat. Fie pe perete, pe un suport TV sau pe o masă, acesta se potriveşte perfect oriunde doriţi, cu uşurinţă, în casa şi stilul dumneavoastră de viaţă.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Andocaţi iPod-ul pentru redarea fişierelor media cu comandă pe ecran

  Andocaţi iPod-ul pentru redarea fişierelor media cu comandă pe ecran

  Staţia de andocare, livrată împreună cu sistemul dvs. Home theater, vă permite să rulaţi filme, muzică şi fotografii de pe iPod-ul dvs. În plus, puteţi controla iPod-ul şi parcurge conţinutul acestuia pe ecranul televizorului dvs. - totul cu ajutorul telecomenzii sistemului Home theater. Staţia de andocare aduce divertismentul portabil în casa dvs. - cu comoditate şi uşurinţă în comunicare desăvârşite.

 • Bucuraţi-vă de toate filmele şi muzica de pe CD şi DVD

  Bucuraţi-vă de toate filmele şi muzica de pe CD şi DVD
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa