Home theater DVD SoundBar

  Home theater DVD SoundBar

  Noi am ridicat ştacheta în domeniul home cinema

  Beneficiind de tehnologia Ambisound, HTS8100 oferă un sunet surround multicanal perfect în orice tip de încăpere. Sistemul integrat dintr-o bucată se integrează cu uşurinţă în casă, furnizând o experienţă home theater deplină, cu sunet şi imagini de calitate excelentă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Noi am ridicat ştacheta în domeniul home cinema

cu Ambisound

 • Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Faroudja DCDi pentru materiale video de înaltă calitate, incredibil de clare

  Faroudja DCDi pentru materiale video de înaltă calitate, incredibil de clare

  Bucuraţi-vă de materiale video de înaltă calitate, incredibil de clare pe televizorul cu scanare progresivă dotat cu Faroudja DCDi. Funcţia reduce marginile distorsionate care apar atunci când sunt vizionate clipuri video interpolate standard, în special cu imagini în mişcare - oferind scene de acţiune naturale. Duceţi experienţa vizuală la următorul nivel cu imagini mai clare şi mai cursive

 • Smart Surround optimizează automat setările pentru sunet surround

  Smart Surround optimizează automat setările pentru sunet surround

  Bucuraţi-vă de cea mai bună experienţă sonoră cu putinţă, fără a fi necesar să ajustaţi setările pentru sunet surround de fiecare dată când schimbaţi un disc sau treceţi de la muzică la film. Spre deosebire de sistemele normale 5.1 care oferă setări surround prestabilite pentru mai multe canale, Smart Surround modifică automat setările pentru sunet surround, conform muzicii codate stereo sau filmului cu conţinut multi-canal.

 • DoubleBASS pentru un sunet bas extins, plin

  DoubleBASS pentru un sunet bas extins, plin

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweeterele Soft Dome reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea globală a sunetului din boxe.

 • Design sofisticat care se potriveşte oricărui televizor plat

  Design sofisticat care se potriveşte oricărui televizor plat

  Cu o tehnologie de vârf într-un "ambalaj" elegant şi stilat, acest sistem Home Theater înnobilează orice sufragerie cu tonuri sofisticate şi rafinate. Reflectând acelaşi design şi finisaj ca televizorul plat Philips, se potriveşte de asemenea oricărui alt televizor plat - potrivindu-se televizorului dumneavoastră plat, interiorului şi stilului dumneavoastră de viaţă.

 • Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

  Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

  Intrarea Line-in MP3 utilizează o tehnologie Plug and Play care permite redarea directă a conţinutului MP3 prin sistemul home theatre conectând pur şi simplu playerul MP3 portabil la mufa pentru căşti încorporată. Acum vă puteţi bucura de calitatea superbă a sunetului reprodus de sistemul home theatre Philips în timp ce redaţi muzica preferată din playerul dvs. MP3 portabil.

 • USB Direct permite redarea de fotografii şi muzică de pe memorii flash USB

  Conectaţi dispozitivul la portul USB al DVD-ului Philips pentru a reda direct muzica şi fotografiile digitale stocate. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa