Sistem Home Theater DVD/SACD

  Sistem Home Theater DVD/SACD

  Priviţi, ascultaţi şi încercaţi

  Acest sistem Home Entertainment digital, elegant şi compact, redă practic orice disc cu sunet surround la calitate Dolby, DTS sau SACD. Relaxaţi-vă şi pătrundeţi în universul muzicii şi al filmului, în propria dvs. casă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Priviţi, ascultaţi şi încercaţi

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Conectori Easy-fit™ coloraţi, pentru configurare rapidă

  Conectori Easy-fit™ coloraţi, pentru configurare rapidă

  Conectorii cu coduri de culori permit conectarea simplă şi rapidă a boxelor satelit şi a subwoofer-ului, prin simpla cuplare a conectorului colorat la borna cu culoarea corespunzătoare din spatele unităţii centrale.

 • Scanarea progresivă PAL & NTSC oferă imagini de o claritate ireproşabilă

  Scanarea progresivă dublează rezoluţia verticală a imaginii, oferind o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, cu rezoluţie maximă.

 • Tweeterele Conical Dome îmbunătăţesc sunetul SACD la frecvenţe înalte

  Tweeterele Conical Dome îmbunătăţesc sunetul SACD de înaltă frecvenţă prin redarea tuturor nuanţelor şi inflexiunilor utilizând o membrană extrem de uşoară şi rigidă din LEXAR. Aceasta permite tweeterelor să difuzeze o gamă largă de frecvenţe audio. Forma conică specială a reflectorului parabolic asigură o distribuire optimă a frecvenţelor şi, în consecinţă, redarea unor sunete acute extrem de clare şi detaliate şi o percepţie de ansamblu a sunetului mult mai echilibrată.

 • Filme: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Redarea multi-format vă permite să redaţi majoritatea formatelor de disc, pentru compatibilitate maximă şi un spectacol vizual desăvârşit.

 • Muzică: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW şi Windows Media™ Audio

  Redarea multi-format vă permite să rulaţi majoritatea formatelor de discuri, pentru compatibilitate maximă şi plăcere a audiţiei.

 • Picture CD (JPEG) cu redare a muzicii (MP3)

  Picture CD este un disc CD-R sau CD-RW pe care puteţi stoca fişiere MP3 şi imagini digitale. La introducerea unui Picture CD în DVD player, pe ecran va apărea un meniu cu toate imaginile JPEG şi/sau fişierele MP3 de pe disc. Nu trebuie decât să selectaţi fişierele cu muzică şi imaginile pe care doriţi să le savuraţi şi să apăsaţi Redare sau OK. Puteţi privi imaginile la TV şi asculta muzică în acelaşi timp.

 • Configurare rapidă a sistemului Home Entertainment

  Pentru a vă îndruma în configurarea iniţială a sistemului dvs., Philips vă pune la dispoziţie un ghid de iniţiere rapidă, cu o abordare simplă, cu imagini grafice şi culori bine definite care vă prezintă etapele esenţiale de conectare şi preluare a imaginilor şi a sunetului. Aceste etape esenţiale sunt prezentate clar pe o singură pagină, inclusă în cutia produsului, pentru o configurare simplă şi rapidă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa