Boxă SoundBar

  • KA

  Boxă SoundBar

  Sunet puternic pentru orice televizor

  HTL5140 este un Soundbar subţire, cu o putere maximă de ieşire de 320 W. Finisajul premium metalizat îl face să iasă în evidenţă. Poate fi montat pe perete sau amplasat pe masă. HDMI ARC, o intrare HDMI pentru video şi Bluetooth® cu aptX® şi AAC, pentru muzică wireless. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Subwoofer wireless 2.1 CH, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, 1 intrare HDMI şi ieşire HDMI ARC, 320 W HTL5140B/12 Caută produse similare

Sunet puternic pentru orice televizor

cu subwoofer wireless

 • Ieşire sunet puternică de 320 W

  Ieşire sunet puternică de 320 W

  Două unităţi, fiecare cu câte 4 woofere şi 2 tweetere în interior, oferă un echilibru perfect al sunetului. În total, au o putere de ieşire a sunetului de 320 W, pe măsura basului puternic a subwooferului 17L.

 • Dolby Digital şi DTS pentru sunet surround excepţional

  Dolby Digital şi DTS pentru sunet surround excepţional

  Treceţi la sistemul digital şi bucuraţi-vă de muzica şi filmele preferate. Chiar şi muzica stereo sună excelent, deoarece Dolby Digital şi DTS Digital Surround îmbunătăţesc muzica şi clipurile video digitale, astfel încât să beneficiaţi de un sunet surround cu adevărat copleşitor în boxele de pe sistemul dvs. home cinema.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Tweeter din material mylar, pentru sunet de înaltă definiţie

  Materialul mylar unic utilizat în tweetere asigură o definiţie incredibilă a sunetului. Întreaga gamă de frecvenţe înalte este reprodusă perfect, deci muzica prinde viaţă, iar filmele sună aşa cum trebuie. Parte integrantă din designul cu 2 căi, tweeterul îmbunătăţeşte frecvenţele înalte într-un sunet mai curat, mai spaţios şi mai fidel, în tandem cu wooferul. Claritatea îmbunătăţită înseamnă că puteţi identifica toate elementele diferite din muzică. Ascultaţi instrumentele individuale, auziţi vocea mai clar, savuraţi muzica în detalii reconfortante.

 • Conectează la o HDMI pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucură-te de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu o ieşire audio HDMI a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa