Fidelio

Philips Fidelio Immersive Sound

Home Theater 5.1

  Philips Fidelio Immersive Sound

  Home Theater 5.1

  Sunet surround din toate unghiurile, ca la cinema

  Începeţi să vă bucuraţi de experienţa cinematografică originală indiferent unde vă aflaţi în cameră. Sistemul home theater Philips HTB9550D este conceput cu difuzoare în partea frontală şi în părţile laterale pentru a vă umple camera uniform cu sunet surround. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Immersive Sound Home Theater 5.1

Blu-ray 3D HTB9550D/12 Caută produse similare

Sunet surround din toate unghiurile, ca la cinema

Obsedat de sunet

 • 360Sound vă umple camera cu sunet din toate unghiurile

  360Sound vă umple camera cu sunet din toate unghiurile

  Foarte diferit de un home theater 5.1 obişnuit, 360Sound este proiectat în mod unic cu trei drivere în fiecare boxă satelit – una frontală şi două laterale, ţintindu-le pe cele care sunt în unghi pentru a proiecta sunet ameţitor în jurul dvs. În plus faţă de principiul dipolilor, Philips utilizează un algoritm al cărui proprietar este pentru a îmbunătăţi şi mai mult efectul de sunet captivant. Construit cu componente acustice premium, precum tweetere cu dom, magneţi Neodymium şi amplificatoare digitale clasa D, 360Sound asigură sunet excepţional din toate unghiurile – oferindu-vă o adevărată experienţă cinematografică în propriul dvs. cămin.

 • CinemaPerfect HD pentru redare mai clară şi mai precisă

  CinemaPerfect HD pentru redare mai clară şi mai precisă

  Procesorul de imagine Philips CinemaPerfect HD oferă un nou standard în redarea clară şi precisă a materialelor video. Acest procesor inteligent reduce zgomotul şi sporeşte claritatea imaginilor pentru a vă oferi imagini video de calitate mai bună decât înainte. Reducerea zgomotului video şi super-scalarea funcţionează pentru a reduce zgomotul care este produs când materialul video este comprimat în formatul MPEG. Fără procesarea color îmbunătăţită, procesorul produce imagini precise şi profunde pe ecran.

 • Conversie instantanee 2D în 3D pentru e experienţă cinematografică realistă

  Conversie instantanee 2D în 3D pentru e experienţă cinematografică realistă

  Desfătaţi-vă cu emoţia filmului 3D acasă la dvs. vizionându-vă colecţia de filme 2D. Conversia instantanee 3D utilizează cea mai nouă tehnologie digitală pentru a analiza conţinutul video 2D şi a diferenţia între obiectele din prim-plan şi cele din fundal. Această detaliere generează o hartă a adâncimii care converteşte formatele normale 2D în fascinante imagini 3D. Cu un televizor compatibil 3D, sunteţi acum gata de o experienţă totală HD 3D.

 • Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Opţiune boxe posterioare wireless pentru amplasare fără dezordine

  Boxele posterioare wireless vă oferă modularitate şi mobilitate în amplasarea lor. Dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii care elimină interferenţele, boxele wireless furnizează un sunet surround absolut, fără inesteticele cabluri de conectare.

 • Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radioul prin Internet este un serviciu de transmisie audio prin Internet. Unele posturi de radio de pe internet sunt afiliate unui post sau reţele de radio tradiţionale (terestre), în timp ce altele sunt doar posturi de radio pe internet, care sunt independente şi transmit numai pe internet. Cu Radio prin Internet vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde din lume şi puteţi asculta o varietate mare de genuri, ştiri, sport şi divertisment sau vă puteţi conecta la posturile favorite sau de nişă.

 • Calibrarea automată sincronizează boxele pentru o acustică perfectă

  Calibrarea automată sincronizează boxele pentru o acustică perfectă

  Reglarea noului dvs. sistem Home Theater Philips pentru a obţine o experienţă audio optimă este acum cum nu se poate mai uşoară. Prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă, calibratorul sonor inteligent pre-încărcat este lansat şi emite semnale-test către boxe. Aceste semnale sunt capturate şi analizate de către microfonul de calibrare automată, iar reglajele necesare sunt efectuate luând în considerare distanţele dintre boxe şi poziţiile ascultătorilor, volumul şi întârzierea de reacţie a semnalelor audio provenite de la fiecare boxă în parte. În 60 de secunde, experienţa audio din camera dvs. este îmbunătăţită şi optimizată.

 • Staţie de andocare inclusă pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare inclusă pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Utilizaţi staţia de andocare pentru iPod şi iPhone şi savuraţi muzica de pe iPod şi iPhone sau sistemul home theater.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie WiFi integrat puteţi experimenta o selecţie bogată de servicii online populare prin simpla conectare a sistemului home theater direct la reţeaua de la domiciliu. Vă puteţi bucura de unele dintre cele mai bune site-uri Web care oferă filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte tipuri de conţinut online adaptat pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa