Uscător de păr

  Uscător de păr

  Cel mai uşor uscător AC pentru rezultate profesionale*

  Doriţi să vă uscaţi părul ca profesioniştii? Uscătorul SalonDry Pro – cu 2000 W putere de uscare superioară şi un motor CA foarte uşor - este uscătorul de păr de care aveţi nevoie dacă doriţi să recreaţi coafura uscată de la salon. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cel mai uşor uscător AC pentru rezultate profesionale*

SalonDry Pro

 • Profesional 2000 W pentru volum perfect

  Profesional 2000 W pentru volum perfect

  Acest uscător de păr profesional de 2000 W creează un debit de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piaţa profesionistă şi vă aduce mai multe avantaje. Cel mai important, are o durată de viaţă mai îndelungată decât motoarele obişnuite, ceea ce prelungeşte durata de viaţă a uscătorului de păr cu 50%. În plus, dispune şi de un flux de aer foarte puternic pentru uscare rapidă şi eficientă.

 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Oferiţi părului dvs. un plus de frumuseţe cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

 • Element ceramic pentru netezirea părului

  Element ceramic pentru netezirea părului

  Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscării excesive. Acesta emite radiaţie infraroşie care are o căldură delicată care ajută la uscarea părului şi previne uscarea excesivă a acestuia, fără a compromite viteza şi eficienţa.

 • Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Jetul de aer rece îţi fixează coafura

  Jetul de aer rece îţi fixează coafura

  O funcţie profesională absolut necesară pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • Concentrator foarte îngust pentru o coafare precisă

  Concentrator foarte îngust pentru o coafare precisă

  Concentratorul funcţionează prin direcţionarea fluxului de aer prin deschiderea foarte îngustă spre zone specifice. Astfel, se obţine o coafare foarte precisă pentru ajustări sau pentru finisarea unei coafuri.

 • Design cu greutate redusă pentru utilizare ergonomică

  Design cu greutate redusă pentru utilizare ergonomică

  Acest design nou nu se limitează la aspect. Uşor şi ergonomic, uscătorul de păr este mai uşor de manevrat şi rezultă într-o flexibilitate îmbunătăţită a coafării.

 • Cablu de 2,5 m

  Cablu de 2,5 m

  Lungimea mai mare rezultă într-o flexibilitate îmbunătăţită şi uşurinţă în utilizare pentru a putea folosi aparatul oriunde dorești.

Vezi toate Specificaţile
 • în comparaţie cu primele 10 uscătoare AC (vânzări GFK'07)

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa