DVD player/recorder

  DVD player/recorder

  Trăiţi magia înregistrării unui DVD!

  Datorită i.LINK, acum puteţi copia filmele preferate şi le puteţi păstra întreaga viaţă, la o calitate digitală perfectă a imaginii şi sunetului.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăiţi magia înregistrării unui DVD!

 • Intrare digitală i.LINK, pentru copii perfecte de pe camera video

  Intrare digitală i.LINK, pentru copii perfecte de pe camera video

  Cunoscut şi sub denumirile de IEEE 1394 şi FireWire, i.Link transportă toate semnalele audio şi video printr-un singur cablu digital, fără pierderi de calitate a imaginii sau a sunetului. Cu intrarea video digitală i.Link, vă puteţi copia clipurile video realizate de dumneavoastră la calitatea digitală originală.

 • Până la 8 ore de înregistrare video pe discuri DVD+R/RW cu un singur strat

  Modul de înregistrare de 8 ore disponibil pe anumite modele de DVD recordere vă permite să înregistraţi până la opt ore pe discuri DVD+R/RW cu un singur strat.

 • Intrare RGB pentru cea mai bună înregistrare analog/digital din set-top box

  RGB Component este standardul video analogic cu cea mai mare calitate. Imaginile sunt mai clare decât în cazul semnalelor S-video şi Compozit. DVD recorderele Philips pot înregistra direct din surse RGB, cum ar fi receiverele de satelit.

 • Codare 2.0 Dolby Digital pentru înregistrări audio de calitate

  Dolby Digital este o tehnologie avansată de codare audio digitală, utilizată pe toate discurile DVD-Video. DVD recorderele Philips stochează fişierele audio în acelaşi format, fiind perfect compatibile cu orice alt DVD player. Calitatea o depăşeşte pe cea a videorecorderelor analogice.

 • DVD-urile dvs. vor putea fi redate pe toate DVD playerele existente.

  DVD recorderele pot reda discuri DVD-Video obişnuite, dar este la fel de important ca discurile DVD+R şi DVD+RW înregistrate pe acestea să fie redate de playerele DVD-Video existente.

 • Ecranul de index este un meniu DVD creat pe un disc DVD

  Ecranul de index este un meniu DVD creat pe fiecare disc DVD+R/RW, accesibil şi pe DVD playerele obişnuite. Vă oferă o privire de ansamblu şi acces uşor pentru a vedea imediat conţinutul discului şi a naviga la înregistrarea dorită.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa