Sistem cu staţie de andocare

  DVD playback

  Sistem cu staţie de andocare

  Vizionaţi videoclipurile de pe iPod, DVD-uri şi carduri SD

  Vizionaţi filmele de pe DVD-uri sau de pe iPod pe un ecran color panoramic de 9" Philips DCP951. Cu ajutorul unui adaptor retractabil pentru iPod şi sloturilor încorporate pentru carduri SD/MMC, puteţi viziona filme în format DivX sau fotografii digitale din surse multiple. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistem cu staţie de andocare

Afişaj color de 9", Redare DVD DCP951/12 Caută produse similare

Vizionaţi videoclipurile de pe iPod, DVD-uri şi carduri SD

 • Ecran TFT LCD color de 9" cu format panoramic 16:9

  Ecran TFT LCD color de 9" cu format panoramic 16:9

  Ecranul LCD color dă viaţă imaginilor, afişând fotografiile dvs. preţioase, filmele şi muzica preferată cu aceleaşi detalii bogate şi culori vibrante din lumea reală, precum fotografiile tipărite la calitate ridicată. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universală până la cea digitală de înaltă definiţie. Un raport de aspect original de 16:9 oferă o afişare a clipurilor video fără bare în partea superioară sau inferioară a imaginii şi fără pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

 • Utilizaţi şi încărcaţi iPod-ul

  Utilizaţi şi încărcaţi iPod-ul

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Redare DVD, DVD+/-R şi DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Redare DVD, DVD+/-R şi DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Cu această funcţionalitate puteţi savura filme codate cu algoritmul DivX® în confortul camerei de zi. Formatul media DivX® este o tehnologie de compresie video bazată pe MPEG4, care vă permite să salvaţi fişiere video de dimensiuni mari (filme, trailere de filme şi videoclipuri muzicale) pe diverse suporturi, cum ar fi CD-R/RW, carduri de memorie şi DVD-video. CD-urile în format DivX® pot fi redate pe anumite DVD playere, DVD recordere şi sisteme Home Theater.

 • Slot de card SD/MMC pentru vizionarea filmelor şi a fotografiilor

  Slot de card SD/MMC pentru vizionarea filmelor şi a fotografiilor

  Vizionaţi şi partajaţi videoclipuri, fotografii şi muzică — uşor şi imediat. Pentru confort maxim, playerul dispune de un slot încorporat pentru carduri de memorie SD/MMC. Introduceţi pur şi simplu cardul de memorie în slotul situat lateral pe player pentru a accesa fişierele multimedia stocate pe card.

 • Până la 2,5 ore de redare cu bateria încorporată*

  Până la 2,5 ore de redare cu bateria încorporată*

  Acest player Philips este livrat cu o baterie reîncărcabilă compactă integrată pentru funcţionare extinsă. Până la 2,5 ore de redare continuă de filme, fotografii şi muzică pot fi obţinute cu o singură încărcare. Doar conectaţi cablul de alimentare pentru a reîncărca playerul - este atât de simplu.

 • Redaţi prezentări, fotografii unice sau miniaturi

  Redaţi prezentări, fotografii unice sau miniaturi
 • O singură telecomandă, pentru sistem şi iPod

  O singură telecomandă, pentru sistem şi iPod
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa