Xenium

  Xenium

  Durată de viaţă incredibilă a bateriei!

  Fiţi la modă şi anticipaţi curentele cu ajutorul noului telefon Philips Xenium 9@9q, minunat de compact. Faceţi-vă viaţa mai interesantă cu acest companion mobil elegant care vă oferă puterea de a rămâne conectat şi de a fi la modă ... mereu! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Durată de viaţă incredibilă a bateriei!

 • Durată în standby de până la o lună

  Durată în standby de până la o lună

  Telefonul poate rezista pornit în standby până la o lună, la o singură încărcare.

 • Durată de convorbire de până la 8 ore

  Durată de convorbire de până la 8 ore

  Telefonul poate suporta până la 8 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Rate îmbunătăţite de transfer de date pentru GSM Evolution

  EDGE vă oferă o capacitate de date de trei ori mai mare pentru GPRS, vă permite să vă bucuraţi de un acces mai rapid la Internet şi WAP, descărcare de informaţii, trimiterea de e-mailuri, precum şi trimiterea/recepţia de mesaje MMS. Abonaţi-vă la serviciul GPRS la operatorul dvs. de reţea şi configuraţi un profil GPRS în telefonul dvs. compatibil EDGE.

 • Design elegant, avangardist, pentru a arăta lumii stilul dvs.

  Dacă doriţi un telefon avangardist pentru a arăta lumii stilul dvs., designul elegant, modern şi finisajul de înaltă calitate disting acest telefon de cele obişnuite.

 • Alertă modernă cu LED-uri, iluminată cu alb pentru a indica starea telefonului.

  Bucuraţi-vă de confortul de a vedea starea de funcţionare al telefonului dvs. fără a deschide clapeta. Cu 4 pictograme iluminate cu alb, care iluminează intermitent în mod diferit, reprezentând fiecare stare, puteţi vedea dacă aveţi un mesaj, un apel primit sau ratat sau puteţi vedea care este starea bateriei dvs., doar privind pictograma afişată.

 • Ecran mare, TFT, color, de 262 K pentru imagini viu colorate

  Bucuraţi-vă de imagini şi fotografii viu colorate pe ecranul color, mare, de 262 K, care oferă imagini de calitate şi timp de răspuns optim.

 • Captură şi redare video în formate MPEG4 şi H263

  Funcţia de captură video vă permite să înregistraţi momentele preţioase în format MPEG4 sau H263. Redaţi-le pe telefon sau pe PC.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

 • Bucuraţi-vă de muzică Bluetooth stereo

  Telefonul dvs. mobil Philips suportă profilul Buetooth A2DP. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless şi cu muzică stereo de înaltă calitate din căştile dvs. Bluetooth.

 • Bucuraţi-vă de până la 22 de ore de muzică

  Bucuraţi-vă de până la 22 de ore de muzică la o singură încărcare.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa