Xenium

  Xenium

  Autonomie incredibilă

  Philips Xenium 9@9c este un telefon clamshell tri-band, special conceput pentru oamenii ocupaţi, cu responsabilităţi mari, care călătoresc mult şi doresc performanţe ridicate, fără compromisuri în privinţa calităţii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Autonomie incredibilă

Durată de viaţă a bateriei foarte mare!

 • Durată în standby de până la o lună

  Durată în standby de până la o lună

  Telefonul poate rezista pornit în standby până la o lună, la o singură încărcare.

 • Durata de convorbire de până la 8,5 ore

  Durata de convorbire de până la 8,5 ore

  Telefonul poate suporta până la 8,5 ore de convorbire la o singură încărcare.

 • Capacitate de stocare internă de 7 MB

  Capacitatea de stocare a memoriei încorporate de 7 MB vă permite să salvaţi articole personale precum fotografii, melodii, mesaje, jocuri şi altele.

 • 1000 de intrări în agendă, fiecare cu maxim 5 numere

  Capacitatea imensă de stocare a agendei, de 1000 de intrări, fiecare cu 5 numere, vă permite să stocaţi în mod convenabil toate contactele dvs. personale şi de afaceri.

 • Capacitate mare de stocare de până la 20 de mesaje MMS şi 300 de mesaje SMS

  Spaţiul de stocare cu utilizare dinamică al telefonului poate găzdui simultan maximum 20 de mesaje MMS (Multimedia Messaging Service) şi 300 de mesaje SMS (Short Message Service), graţie capacităţii mari a memoriei

 • Stochează până la 15 seturi de înregistrări vocale

  Telefonul poate stoca până la 15 seturi de înregistrări vocale de câte 1 minut, oferindu-vă posibilitatea de a înregistra note importante, conversaţii şi sonerii personalizate.

 • Recunoaşterea şi înregistrarea vocii

  Recunoaşterea vocii vă permite să formaţi numere cu o simplă comandă vocală şi să înregistraţi conversaţii telefonice şi note vocale. Este suficient să pronunţaţi un nume sau un cuvânt pentru a forma un număr din agendă sau pentru a activa o anumită funcţie. Puteţi utiliza înregistrările vocale ca tonuri de apel sau alerte pentru mesaje SMS sau MMS.

 • Înregistrare rapidă a convorbirilor

  Funcţia de înregistrare a convorbirilor este cel mai simplu mod de a înregistra o conversaţie telefonică. Este suficient să menţineţi apăsată tasta pentru SMS în modul de vorbire pentru a reţine discuţiile importante purtate la telefon. Sistemul poate stoca până la 15 conversaţii vocale de câte 1 minut.

 • Telefon tri-band GSM900/1800/1900

  Modul GSM, care include 900 MHz, 1800 MHz şi 1900 MHz, oferă telefonului dvs. acoperire universală

 • Tehnologie Java 2.0

  Tehnologia Java 2.0 vă permite să vă îmbunătăţiţi şi să vă personalizaţi telefonul cu jocuri şi aplicaţii noi, pur şi simplu prin descărcarea acestora.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa