BeNear

Telefon fără fir

  BeNear

  Telefon fără fir

  Apropiind oamenii

  Seria 2000 vă oferă sunet superior pentru a vă apropia de cei dragi chiar şi când nu puteţi fi împreună. Cu Philips, folosirea telefoanelor fără fir nu a fost niciodată atât de uşoară! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Apropiind oamenii

prin sunet superior

 • MySound: profiluri de sunet personale

  MySound: profiluri de sunet personale

  Percepţia sunetului este subiectivă şi fiecare are propriile preferinţe de ascultare, prin urmare MySound vă oferă trei profiluri diferite distincte din care să alegeţi tipul de sunet, astfel încât să beneficiaţi de o experienţă audio excelentă: Clar - pentru a conferi claritate vocilor Delicat - pentru o voce mai prietenoasă şi delicată Cald - pentru ca vocea să fie primitoare şi caldă.

 • Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

 • Agendă de telefon cu 100 de nume

  Agendă de telefon cu 100 de nume

  Puteţi avea mereu la dispoziţie numerele de telefon al celor dragi: Salvaţi până la 100 de nume în agenda dvs. telefonică.

 • Consum redus: < 0,6 W în modul stand-by

  Consum redus: < 0,6 W în modul stand-by

  Telefoanele Philips sunt eficiente din punct de vedere energetic şi sunt proiectate pentru a fi ecologice. Acum energia consumată în modul standby este de mai puţin de 0,6 W.

 • EcoMode: consum redus de energie între receptor şi bază

  EcoMode: consum redus de energie între receptor şi bază

  Deoarece staţia de bază recunoaşte când receptorul este andocat în bază, un sistem inteligent încorporat asigură verificarea şi optimizarea permanentă a energiei transmise în conformitate cu distanţa dintre receptor şi unitatea de bază. Acest lucru face ca energia emisă să se reducă automat cu până la 93% atunci când receptorul este în apropierea bazei. Când este utilizat în modul ECO, veţi beneficia şi de o reducere manuală cu 60% a energiei emise.

 • ID apelant- vedeţi cine vă sună

  ID apelant- vedeţi cine vă sună
 • Afişaj de 4,57 cm (1,8") cu iluminare portocalie

  Afişaj de 4,57 cm (1,8") cu iluminare portocalie
 • Durată de convorbire de până la 15 ore

  Acest telefon fără fir Philips poate accepta până la 15 ore de conversaţie la o singură încărcare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa