Player Blu-ray

  Player Blu-ray

  Realitatea are acum un rival pe măsură

  Lăsaţi-vă captivat de un divertisment audio-vizual pur şi complet, care rivalizează cu realitatea. Bucuraţi-vă de imagini vii, de o claritate de cristal şi de un sunet detaliat de calitate cu acest player Blu-ray Disc elegant şi uimitor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

9000 series Player Blu-ray

Procesor de imagine Qdeo, Convertoare DAC TI Burr-Brown BDP9500/12 Caută produse similare

Realitatea are acum un rival pe măsură

 • Procesare video Qdeo™ pentru filme în cea mai pură formă

  Procesare video Qdeo™ pentru filme în cea mai pură formă

  Tehnologia de procesare video Qdeo™ produce materiale video naturale şi cu un sunet liniştitor. Majoritatea tipurilor de materiale video au zgomot şi artefacte care distrag atenţia la vizionarea pe un televizor de înaltă definiţie. Procesarea Qdeo™ produce o imagine cu zgomot redus, culori îmbunătăţite, contrast superior, detalii fine şi o senzaţie sporită de adâncime, rezultând o experienţă de vizionare liniştită, agreabilă şi captivantă. Mai mult, tehnologia Qdeo™ funcţionează cu toate tipurile de surse video, inclusiv Blu-ray, DVD şi chiar clipuri video de calitate scăzută de pe Internet.

 • Comutarea subtitrării pentru ecran lat fără subtitrări lipsă

  Comutarea subtitrării pentru ecran lat fără subtitrări lipsă

  Comutarea subtitrării este o funcţie de îmbunătăţire care permite utilizatorilor să regleze manual poziţionarea subtitrării unui film pe ecranul televizorului sau computerului. Cu ajutorul telecomenzii, utilizatorii pot deplasa subtitrarea în sus şi în jos pe ecran. Pe afişajele panoramice, precum cele de cinema 21:9 şi în cazul proiectoarelor, subtitrările sunt uneori decupate. Pentru a le vedea clar, utilizatorul trebuie să schimbe raportul lungime/lăţime al afişajului, ceea ce face inutilă vizionarea pe un ecran lat. Cu funcţia de comutare a subtitrării, utilizatorul poate menţine raportul lungime/lăţime corect şi se poate bucura de subtitrări poziţionate ideal pe ecran.

 • Certificat DivX Ultra pentru redarea îmbunătăţită a materialelor video DivX

  Certificat DivX Ultra pentru redarea îmbunătăţită a materialelor video DivX

  Dispunând de suport DivX, vă puteţi bucura de materiale video codificate DivX în confortul propriei dumneavoastră camere de zi. Formatul media DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe standardul MPEG4, care vă permite să salvaţi fişiere de mari dimensiuni precum filme, trailere şi videoclipuri muzicale pe suporturi media, cum sunt discurile înregistrabile CD-R/RW şi DVD. DivX Ultra combină redarea DivX cu caracteristici extraordinare precum subtitrare integrată, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe înregistrări şi meniuri într-un singur format de fişiere convenabil.

 • Conectori AV placaţi cu aur pentru cea mai bună imagine şi cel mai bun sunet

  Conectori AV placaţi cu aur pentru cea mai bună imagine şi cel mai bun sunet

  Conectorii AV placaţi cu aur asigură o transmisie mai bună a semnalului audio în comparaţie cu conexiunile tradiţionale click-fit datorită fiabilităţii şi durabilităţii acestora. De asemenea, acestea minimizează pierderea semnalului electric de la amplificator la boxă, rezultând o reproducere a sunetului foarte apropiată de realitate.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD MA pentru sunet surround HD 7.1

  Dolby TrueHD şi DTS-HD MA pentru sunet surround HD 7.1

  DTS-HD Master Audio şi Dolby TrueHD oferă 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. DTS-HD Master Audio şi Dolby TrueHD vă completează experienţa de entertainment de înaltă definiţie.

 • Convertoare DAC TI Burr-Brown pentru o reproducere extrem de detaliată a sunetului

  Convertoare DAC TI Burr-Brown pentru o reproducere extrem de detaliată a sunetului

  TI Burr-Brown reprezintă o marcă foarte cunoscută, sinonimă cu performanţe şi calitate ridicate şi este specializată în producerea de componente Hi-Fi de calitate excepţională, precum convertoare digital-analogice (DAC). Philips are încredere şi alege convertoarele TI Burr-Brown, care convertesc semnalele audio digitale în semnale audio analogice, utilizând rata de eşantionare de192KHz cu rezoluţie de 24 de biţi. Aşdar se captează mai multe informaţii din formatul semnalului analogic iniţial, rezultatul fiind reproducerea mai fidelă a sunetelor.

 • Sursă de alimentare toroidală separată pentru sunet curat, fără zgomot

  Sursă de alimentare toroidală separată pentru sunet curat, fără zgomot

  Sursa de alimentare toroidală este un transformator de alimentare cu miez în formă de inel. Utilizaţi un transformator toroidal separat şi o sursă de alimentare liniară pentru a vă asigura că există o sursă de alimentare stabilă şi silenţioasă dedicată semnalelor audio analogice. Acest design poate evita orice cuplare digitală zgomotoasă în comparaţie cu designul obişnuit în care atât semnalul video digital, cât şi semnalul audio analogic partajează aceeaşi sursă de alimentare. Rezultatul este un sunet curat, cu foarte puţin zgomot.

 • Carcasa solidă din aluminiu, de 3 mm, asigură o performanţă optimă

  Carcasa solidă din aluminiu, de 3 mm, asigură o performanţă optimă

  Partea superioară solidă a carcasei, din aluminiu de 3 mm, vă asigură performanţă optimă. Fiind mult mai groasă decât norma industrială, această carcasă este suficient de robustă pentru a evita vibraţiile sau interferenţele cu alte echipamente electrice, oferindu-i în acelaşi timp player-ului dvs. Blu-ray un aspect elegant.

 • BD-Live (Profil 2.0) pentru a vă bucura de conţinutul Blu-ray online bonus

  BD-Live (Profil 2.0) pentru a vă bucura de conţinutul Blu-ray online bonus

  BD-Live duce şi mai departe universul înaltei definiţii. Primiţi conţinut actualizat conectând playerul Blu-ray Disc la Internet. Vă stau la dispoziţie lucruri noi şi incitante, precum conţinut exclusiv descărcabil, evenimente în direct, chat în direct, jocuri şi cumpărături online. Beneficiaţi de avantajele înaltei definiţii cu redarea Blu-ray şi BD-Live

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electronice de larg consum. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer al datelor de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps la dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Comenzi tactile pentru acces uşor

  Cu tastele cu senzori tactili, o apăsare uşoară pe taste e suficientă pentru a înregistra ceea ce aţi introdus. Nu mai este nevoie să apăsaţi tare pe tastele produsului dvs!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa