Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Afişaj inovativ pentru aplicaţii în spaţii publice interioare

  Ţineţi costurile sub control cu acest monitor LCD de 42", care poate fi controlat prin reţea. Utilizat în reţea sau ca afişaj independent într-un spaţiu public, oferă o multitudine de caracteristici pentru a satisface cel mai pretenţios public şi cele mai solicitante aplicaţii de vizualizare profesionale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Afişaj inovativ pentru aplicaţii în spaţii publice interioare

cu slot SmartCard

 • Format panoramic WXGA cu rezoluţie de 1366 x 768 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic al panoului LCD cu rezoluţie XGA poate afişa 1366 x 768 pixeli; WXGA le permite monitoarelor să nu fie baleiate pentru a asigura o afişare de calitate superioară şi o reproducere mai fidelă a culorilor

 • Intrare HDMI pentru o conexiune HD complet digitală într-un singur cablu

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Stabileşte setări diferite de pornire cu SmartControl

  Într-o setare de reţea este de dorit să puteţi controla condiţiile de pornire a tuturor afişajelor la reluarea alimentării cu energie electrică după o întrerupere. Prin intermediul comenzilor RS232, Smart Control permite alegerea a patru setări de pornire: statut alimentare, intrare sursă, nivel volum şi format imagine. Pentru fiecare din aceste setări puteţi alege ca, la restabilirea alimentării electrice, afişajul să memoreze ultimul statut al acestora sau să dispună de o setare fixă.

 • Butoane de comandă ascunse şi blocabile

  Butoanele de comandă locale ale ecranului sunt plasate în aşa fel încât să fie cât mai puţin vizibile din imediata apropiere. În plus, senzorul pentru telecomandă şi butoanele de comandă locale pot fi dezactivate prin RS232 pentru a preveni manipularea neautorizată a ecranului când este plasat într-un spaţiu public.

 • Slot SmartCard Xpress integrat pentru posibilităţi de extindere

  SmartCard Xpress este un slot de expansiune care oferă afişajului funcţii suplimentare. Cardurile dezvoltate de Philips şi/sau de terţe părţi sunt proiectate să direcţioneze conectivitatea cu afişajul prin intermediul slotului, eliminând necesitatea unor dispozitive suplimentare.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Oferă posibilitatea de a copia toate setările de meniu de la un afişaj la altul. Această funcţie asigură omogenitatea setărilor şi reduce semnificativ timpul de instalare. Funcţionare wireless totală.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa