Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Soluţie de vârf pentru afişaje publice, excelentă şi robustă

  Un monitor LCD de 42", excelent şi robust, care poate fi controlat prin reţea. Acest monitor foloseşte tehnologia de Philips de vârf în domeniul ecranelor pentru a furniza un mesaj perfect clar. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Soluţie de vârf pentru afişaje publice, excelentă şi robustă

Monitor LCD XGA panoramic

 • Mai multe formate de intrare PC (până la WXGA)

  Produsul este compatibil cu formatele VGA, SVGA, XGA şi WXGA. Soluţiile universale de afişare publică necesită intrări PC adaptabile.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Intrare VGA "loop through" pentru conectare în serie a altor monitoare

  În cazul în care mai multe ecrane utilizează acelaşi semnal de intrare, VGA "loop through" reprezintă o soluţie avantajoasă în care semnalul de intrare VGA este amplificat şi astfel, devine disponibil pentru un conector VGA de ieşire care se poate conecta la monitorul următor

 • Operare silenţioasă, fără ventilator în modul peisaj

  În modul peisaj monitorul funcţionează fără activarea ventilatoarelor. Pentru a face ventilatorul şi mai flexibil pentru utilizare, acest produs poate fi montat şi în modul portret. Acest mod poate necesita o răcire suplimentară. Un senzor termic va activa ventilatoarele de răcire.

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Luminozitatea se reglează automat în funcţie de mediu

  Setările afişajului se reglează pentru a corespunde luminii ambientale fără intervenţia utilizatorului.

 • DCDi™ elimină imperfecţiunile şi marginile distorsionate, sporind claritatea

  DCDi sporeşte calitatea imaginilor, eliminând marginile distorsionate în formă de trepte, atât de frecvente la monitoarele cu scanare progresivă, pentru a oferi imagini naturale cu detalii excepţionale.

 • PiP permite vizionarea simultană a unei a doua surse

  Vă oferă posibilitatea de a viziona simultan două surse diferite (două surse video sau o combinaţie de date/elemente grafice).

 • Fără ardere permanentă în cazul afişării imaginilor statice

  Ecranele din spaţii publice afişează frecvent imagini statice care pot crea imagini fantomă (ardere). Este suficient să opriţi şi să porniţi monitorul pentru ca aceste imagini fantomă să dispară complet.

 • Ramă metalică rezistentă şi capac posterior metalic

  Special proiectat pentru aplicaţiile dificile din spaţii publice, rama metalică oferă o durabilitate şi o protecţie mai mari împotriva vandalizării. A fost folosită vopsea anodizată pentru a oferi ramei o protecţie sporită împotriva zgârierii.

 • Gestionare inteligentă a alimentării pentru un consum redus

  Gestionarea inteligentă a energiei implică utilizarea de tehnologii economice care reduc semnificativ consumul de energie şi costurile de exploatare.

 • Butoanele de control ascunse previn modificarea setărilor

  Butoanele de control se află în partea din spate a monitorului pentru afişare publică, pentru a preveni modificarea setărilor acestuia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa