Monitor cu plasmă

  Monitor cu plasmă

  Ecran de înaltă rezoluţie, pentru spaţii publice

  Monitor cu plasmă de ultimă generaţie conceput pentru săli de consiliu şi săli pentru întreceri sportive. Demultiplicatorul de înaltă clasă, procesarea video digitală avansată şi cea mai recentă tehnologie cu plasmă garantează afişarea optimă a materialelor video (HD), a textelor şi a graficelor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ecran de înaltă rezoluţie, pentru spaţii publice

Monitor panoramic cu plasmă WXGA 50"

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HDTV

  Savuraţi imagini de calitate superioară cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru noile standarde HD, HDTV, Blue-ray DVD sau HDVD. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Ecran WXGA cu plasmă de înaltă definiţie, 1366 x 768p

  Această tehnologie avansată pentru ecrane cu plasmă oferă o rezoluţie HD excelentă, de 1366 x 768 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin mişcare

  Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin mişcare implică un algoritm inteligent de restaurare a imaginilor interpolate, care utilizează imagini dintr-o memorie digitală pentru a măsura şi estima viteza şi direcţia mişcării obiectelor pentru a crea câmpuri noi cu poziţii de mişcare corectate, astfel încât mişcarea din materialele video să fie perfect lină, fără trepidaţii şi extrem de clară.

 • Redimensionarea 3:2 elimină distorsiunile atunci când urmăriţi filme

  Redimensionarea 3:2 elimină total artefactele nedorite care distorsionează imaginea. Astfel puteţi urmări filmele la cea mai bună calitate.

 • Filtrul 3D de tip pieptene separă culorile şi creşte claritatea

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Mai multe formate de intrare PC (până la WXGA)

  Produsul este compatibil cu formatele VGA, SVGA, XGA şi WXGA. Soluţiile universale de afişare publică necesită intrări PC adaptabile.

 • Mai multe formate de intrare video (până la SXGA), compatibile cu HDTV

  De obicei, materialele video sunt furnizate în formate cu diferite rezoluţii şi rapoarte lungime/lăţime. Deseori, acestea trebuie reformatate pentru o afişare optimă la o anumită rezoluţie a ecranului. Un algoritm de reformatare avansat garantează reformatarea optimă a oricărui format video până la SXGA.

 • Operare fără ventilator, silenţioasă şi fiabilă

  Funcţionarea fără ventilator este silenţioasă şi nu duce la acumularea prafului în interiorul monitorului, îmbunătăţind astfel fiabilitatea produsului.

 • Durată medie de viaţă a panoului îndelungată, de peste 60.000 de ore

  În cazul utilizării în spaţii publice, adesea este necesară funcţionarea fără întrerupere 24/7. Chiar şi după 60000 de ore de funcţionare, nivelul luminozităţii ecranului se va situa la cel puţin 50% din valoarea iniţială.

 • Funcţii avansată anti-ardere pentru a preveni imaginile fantomă

  A fost implementată o funcţie de protecţie denumită "pixel shift". Când mecanismul de protecţie este activat, imaginea de pe ecran îşi schimbă automat poziţia pixelilor pentru a preveni "imaginile fantomă". Pe lângă aceasta, a fost implementat un sistem de recuperare a zonei arse. În funcţie de model, imaginile fantomă sunt îndepărtate prin aplicarea unui semnal complet alb pe întregul panou o anumită durată de timp sau prin inversarea imaginii pentru obţinerea aceluiaşi rezultat.

 • Cablu DVI inclus pentru a vă furniza imagini de cea mai bună calitate

  Un cablu DVI este inclus standard cu ecranul pentru a vă furniza imagini de cea mai bună calitate posibilă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa