Monitor copii wireless HD In.Sight

  Monitor copii wireless HD In.Sight

  Întotdeauna aproape de copilul dvs.

  Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii Philips In.Sight vă permite să urmăriţi şi să ascultaţi bebeluşul de pe iPhone/iPad-ul dvs. Urmăriţi bebeluşul cu imagini la calitate HD, în timp ce funcţia de vedere pe timp de noapte vă permite să-l urmăriţi chiar şi pe întuneric. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor copii wireless HD In.Sight

Urmăreşte de oriunde, Aude şi vorbeşte, Night vision, Pentru iPhone/iPad B120/10 Caută produse similare

Întotdeauna aproape de copilul dvs.

Urmăriţi de oriunde pe iPhone/iPad-ul dvs.

 • Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Monitorul wireless In.Sight utilizează o metodă de criptare înalt securizată pentru a vă oferi intimitate tot timpul. Monitorul wireless In.Sight utilizează o cheie unică de criptare de fiecare dată când efectuează o conexiune, oferindu-vă o conexiune foarte sigură de fiecare dată când îi priviţi pe cei dragi.

 • Calitate video HD pentru vizionare foarte clară

  Calitate video HD pentru vizionare foarte clară

  Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight vă permite să vă vedeţi copilul în detaliu. Urmăriţi clipuri video la înaltă definiţie şi o calitate de 720p. „720” se referă la numărul de linii orizontale de rezoluţie a ecranului. Litera „p” înseamnă scanare progresivă sau aspectul secvenţial al liniilor în fiecare cadru. Cu o rezoluţie de 720p, clipurile video sunt mai clare şi mai realiste.

 • Părinţii vorbesc cu copilul prin intermediul iPhone/iPad

  Părinţii vorbesc cu copilul prin intermediul iPhone/iPad

  Cu sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight, puteţi vorbi cu copilul dvs. oricând doriţi. Doar apăsaţi „vorbire” pe iPhone sau iPad şi cântaţi-i nişte versuri pentru copii. Urmăriţi-o cum adoarme liniştită de vocea dvs.

 • Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a vedea clar copilul în întuneric

  Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a vedea clar copilul în întuneric

  Modul pentru vederea pe timp de noapte vă permite să vedeţi faţa drăguţă a copilului dvs. în întuneric. Lumina infraroşie se declanşează pentru ca monitorul să capteze clipuri video alb-negru clare atunci când este întuneric. Modul pentru vederea pe timp de noapte se activează şi se dezactivează automat sau poate fi ajustat manual.

 • Urmăriţi-vă bebeluşul cu telefonul dvs. iPhone prin Wi-Fi/3G/4G LTE

  Urmăriţi-vă bebeluşul cu telefonul dvs. iPhone prin Wi-Fi/3G/4G LTE

  Monitorul wireless In.Sight HD vă permite să vă urmăriţi copilul de pe iPhone sau iPad oriunde v-aţi afla. După descărcarea aplicaţiei Apple gratuite şi după configurarea sistemului wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight, puteţi accesa fluxul video de pe iPhone sau iPad de oriunde prin intermediul reţelelor Wi-Fi, 3G sau 4G LTE. Nu există limite în privinţa locaţiei şi a modului în care îi puteţi vedea pe cei dragi dvs.

 • Auziţi-vă în mod continuu copilul, chiar şi atunci când telefonul este blocat

  Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight transmite audio continuu chiar şi atunci când iPhone-ul sau iPad-ul dvs. este blocat sau când andocaţi sau încărcaţi iPhone-ul sau iPad-ul.

 • Configurare uşoară şi rapidă a monitorului pentru copii Wi-Fi prin codul QR

  Configurarea este simplă cu aplicaţia. Aplicaţia va genera un cod QR pentru setările tale Wi-Fi de acasă. Prin intermediul codului QR, monitorul se va sincroniza automat cu reţeaua Wi-Fi de la domiciliu, uşor şi rapid.

 • Monitoare ce pot fi împărţite între părinţi

  Partajează monitoarele cu soţul/soţia, familia, prietenii şi chiar şi cu supraveghetorii copiilor. Aplicaţia îţi permite să partajezi fiecare monitor cu alţi doi utilizatori, astfel încât şi ei să aibă acces la video şi sunet în timp real prin intermediul smartphone-urilor. Poţi chiar să optimizezi aplicaţia pentru a partaja monitorul cu până la 10 utilizatori.

 • Alerte pe telefon la detectarea zgomotului/mişcării de către monitor

  Este imposibil de anticipat când i s-ar putea întâmpla ceva copilului dvs. Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight supraveghează cu detecţie ajustabilă a zgomotului şi mişcării. Veţi fi alertat oricând se detectează zgomot sau mişcare. Primiţi în mod automat notificări push pe iPhone şi iPad când monitorul detectează mişcare sau zgomot.

 • Monitorizare în timp real cu senzorul de temperatură şi umiditate

  Senzorii de temperatură şi umiditate ai monitorului wireless HD pentru copii In.Sight îţi arată nivelul de temperatură şi umiditate pe iPhone-ul sau iPad-ul tău. Senzorul de umiditate măsoară nivelul de umiditate, de exemplu, detectând aerul uscat care ar putea irita gâtul copilului. Aplicaţia te va alerta chiar şi atunci când temperatura este prea crescută/scăzută.

 • Cabluri de alimentare şi monitor fără PVC şi BFR

  Monitorul pentru copii InSight HD wireless nu conţine substanţe ignifuge bromurate (BFR) şi clorură de polivinil (PVC). Este în conformitate cu cele mai exigente standarde de siguranţă pentru produsele pentru sugari şi este complet rezistent la acţiunile copilului, sigur şi ecologic.

 • Sistem de monitorizare pentru copii Wi-Fi pentru poziţionare oriunde în casă

  Obţineţi liniştea supremă cu sistemul wireless de monitorizare pentru copii In.Sight. Se conectează la reţele Wi-Fi 802,11 bgn. Plasaţi monitorul chiar în camera copilului, putând urmări şi auzi copilul direct de pe iPhone sau iPad, indiferent unde vă aflaţi.

Vezi toate Specificaţile
 • Vizualizarea clipurilor video live prin reţeaua Wi-Fi de acasă, utilizând monitorul wireless pentru casă In.Sight este gratuită şi nerestricţionată. Vizualizarea clipurilor video live de la distanţă (fie printr-o reţea Wi-Fi externă sau printr-o reţea 3D) este, de asemenea, gratuită pentru sesiuni nelimitate, dar supusă unei limite de 5 minute per sesiune.
 • Timpii de sesiune de vizualizare mai lungi şi alte funcţii premium sunt disponibile şi pot fi achiziţionate de la App. Aceste condiţii sunt supuse modificărilor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa