Radio portabil

  Radio portabil

  Bucuraţi-vă de muzica dvs. digitală

  Bucuraţi-vă de un sunet de înaltă calitate acasă sau în deplasare. Cu funcţie de acord digital FM şi un număr de opţiuni pentru ieşire audio - inclusiv USB Direct, carduri SD şi MP3 Link, acest radio portabil Philips este soluţia audio perfectă, alimentat de la priză sau prin baterii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucuraţi-vă de muzica dvs. digitală

 • Sloturi pentru carduri SD şi USB Direct pentru redarea fişierelor MP3/WMA

  Sloturi pentru carduri SD şi USB Direct pentru redarea fişierelor MP3/WMA

  Datorită posibilităţii de transferare completă al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi savoarea accesării mai multor melodii în format digital prin intermediul sloturilor pentru carduri SD şi USB Direct încorporate.

 • Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Conectivitatea prin legătură MP3 permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, legătura MP3 este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la sistemul audio.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Funcţionare cu alimentare de la priză sau cu baterii pentru o amplasare flexibilă

  Funcţionare cu alimentare de la priză sau cu baterii pentru o amplasare flexibilă

  Alimentaţi aparatul dvs. radio Philips cu baterii sau direct de la priză şi bucuraţi-vă de comoditate sporită şi flexibilitate. Când o priză electrică nu este accesibilă sau când nu doriţi cabluri inestetice care să atârne, utilizaţi aparatul simplu cu baterii. Când aveţi nevoie de o sursă de alimentare continuă şi stabilă, conectaţi aparatul direct la o priză de perete. Acum vă puteţi bucura cu adevărat de libertatea de audiţie oriunde doriţi.

 • Putere totală de ieşire 5W RMS

  Acest sistem are o putere de ieşire de 5 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată medie, o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, pentru puterea electrică transferată de la un amplificator audio la un difuzor, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate difuzorului şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât puterea în waţi este mai mare, cu atât este mai bună puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile
 • Evitaţi utilizarea aparatului la un volum de peste 85 dB, deoarece vă poate afecta auzul.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa