CD player portabil

  CD player portabil

  Subţire şi rezistent la şocuri

  Căutaţi un CD player cu funcţii deosebite şi aspect inovator? AX3301 este soluţia: subţire şi ultra-modern, cu o carcasă cu animaţii optice şi o varietate de culori atrăgătoare pentru o experienţă muzicală amuzantă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Subţire şi rezistent la şocuri

 • Digital Dynamic Bass Boost, pentru bas optimizat la orice volum

  Digital Dynamic Bass Boost, pentru bas optimizat la orice volum

  Tehnologia Digital Dynamic Bass Boost constă într-un amplificator inteligent care creşte puterea frecvenţelor joase la volum ridicat fără a distorsiona sunetul, iar la volum scăzut, o micşorează fără a compromite calitatea. Prin intermediul acestei tehnologii avansate, volumul şi nivelul basului sunt monitorizate şi calibrate constant, pentru a preveni distorsiunile. Digital Dynamic Bass Boost vă va oferi un bas superb, indiferent de volumul ales.

 • ESP™ de 45 de secunde

  Tehnologia Electronic Skip Protection este o funcţie utilă care redă muzica fără întreruperi chiar şi atunci când playerul CD este supus loviturilor sau trepidaţiilor în timp ce alergaţi sau vă deplasaţi. Echipamentele cu protecţie electronică împotriva întreruperilor au o memorie tampon electronică inteligentă care reglează automat atât propriul conţinut cât şi viteza de rotire a laserului pentru a garanta o redare fără întreruperi.

 • Redă discuri CD, CD-R şi CD-RW

  Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu multe discuri disponibile pe piaţă. Acest sistem audio vă permite să savuraţi muzică de pe CD, CD-R şi CD-RW. Un singur CD poate stoca până la 10 de ore de muzică. CD-RW (Compatibilitate cu formatul CD-RW) înseamnă că sistemul dvs. audio poate reda discuri atât în format CD-R, cât şi CD-RW. Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player audio de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori, şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa