Radio cu ceas şi informaţii meteo

  Radio cu ceas şi informaţii meteo

  Informaţii meteo printr-o simplă atingere

  Vă dă bună dimineaţa - în fiecare zi. Ceasul cu radio Philips compact dispune de un ceas cu reglare prin radio şi afişează pictograme grafice pentru prognoza meteo folosind indicatoare luminoase multicolore. Meteorologul dvs. de încredere vă ajută să fiţi şi punctual - întotdeauna. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas şi informaţii meteo

Temperatură din interior/exterior AJ260/12 Caută produse similare

Informaţii meteo printr-o simplă atingere

 • Led indicator multicolor de vreme

  Led indicator multicolor de vreme

  Acest indicator multicolor de vreme se aprinde într-o gamă de culori în funcţie de condiţiile meteorologice. De la portocaliu în zilele însorite, la albastru în zilele înnorate şi purpuriu în zilele ploioase, ştiţi cum este vremea chiar şi când vă aflaţi la distanţă de radioul cu ceas.

 • Afişaj de temperatură pentru temperatură interioră şi exterioară

  Afişaj de temperatură pentru temperatură interioră şi exterioară

  Informaţii meteo printr-o simplă atingere. Radioul cu ceas Philips afişează cea mai actuală temperatură disponibilă. Senzorul de temperatură inteligent afişează oricând temperatura în exterior.

 • Higrometrul încorporat afişează umiditatea în interior

  Higrometrul încorporat afişează umiditatea în interior

  Radioul cu ceas Philips va afişa cea mai actuală umiditate relativă disponibilă. Senzorul de temperatură inteligent afişează oricând umiditatea în interior.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Ceas digital cu reglare prin radio pentru setarea precisă a orei

  Ceasul cu reglare prin radio se sincronizează automat cu ora standard a posturilor de radio locale, astfel încât nu trebuie să vă faceţi niciodată griji în privinţa exactităţii ceasului. Ora exactă fără întârzieri este reglată zilnic sau cât timp ceasul este alimentat. Fiţi sigur că veţi fi punctual la toate întâlnirile!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa