Monitor LCD cu MultiView

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu MultiView

  Vedere panoramică, imagini de claritate excepţională

  Acest afişaj extra-lat de 29” de la Philips vă va uimi cu imaginile 2560x1080 de claritate excepţională şi culori strălucitoare. Ecranul său fascinant de 21:9 AHIPS, cu ramă extrem de îngustă vă oferă o vedere panoramică a lumii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu MultiView

extra-lat de 21:9, 29" / 73 cm, , 2560 x 1080 298X4QJAB/00 Caută produse similare

Vedere panoramică, imagini de claritate excepţională

cu afişaj extra-lat cu tehnologie MultiView

 • Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

  Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afişajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afişajului, această caracteristică vă permite să aveţi imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii şi clipuri video remarcabile.

 • SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeşte citirea unei aplicaţii pe bază de text precum documente PDF şi cărţi electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creşte contrastul şi claritatea cu strat de limitare a conţinutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaţiei de griuri a afişajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea şi contrastul.

 • Ecranul AH-IPS panoramic de 21:9 oferă imagini uimitoare

  Acest afişaj Philips de ultimă oră utilizează un panou AH-IPS panoramic avansat 21:9, cu o profunzime excelentă a culorii de 8 biţi, pentru o reproducere superioară a culorii. Tehnologia TrueVision de la Philips oferă un standard de culoare de peste 99% sRGB cu un indice delta-E mai mic de 3, mult mai redus decât specificaţia Windows. Formatul 21:9 îl face perfect adecvat pentru vizualizarea mai multor coloane cu foi de calcul. Unghiul său de vizualizare de 178/178 de grade permite realizarea celor mai bune designuri grafice, aplicaţii web şi retuşări de fotografii, printre altele. Acum poţi deschide două pagini web de dimensiune maximă una lângă alta, poţi naviga în aplicaţii multiple şi efectua sarcini multiple cu uşurinţă.

 • HD extra-lat de claritate excepţională cu 2560x1080 pixeli

  Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie Quad HD de 2560x1440 sau 2560x1080 pixeli. Utilizând ecrane de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau care foloseşte aplicaţii grafice 3D, fie că eşti un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini de o claritate excepţională.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • Port de afişare pentru utilizare pe mai multe ecrane cu conectare în serie

  Acest ecran Philips utilizează tehnologia Multi Stream Transport (MST) cu port de afişare 1.2a HBR2, care dublează datele până la 21,6 Gbps. Această tehnologie permite conectarea în serie a mai multor monitoare, sporindu-vă astfel eficienţa în mod considerabil. Capacitatea de conectare în serie a mai multor monitoare face acest ecran Philips adecvat pentru utilizare în special în domeniul financiar, bancar, în camere de control şi alte domenii similare. Pentru a utiliza această facilitate, placa video a calculatorului dvs. trebuie să fie autorizată DP1.2 cu opţiunea MST. Pentru informaţii detaliate, vizitaţi http://www.displayport.org/

 • SmartControl pentru reglare de performanţă simplă

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • SmartConnect prin HDMI, port de afişare şi Dual link DVI

  Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum Dual link DVI, port de afişare, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • SmartImage premium pentru configurarea uşoară a imaginii

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Vezi toate Specificaţile
 • Marcajul cuvântului/marca comercială „IPS” şi brevetele şi tehnologiile conexe reprezintă proprietatea deţinătorilor respectivi.
 • EPEAT Gold este valabil numai unde Philips înregistrează produsul. Vizitaţi www.epeat.net pentru statutul de înregistrare din ţara dvs.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa