Flat TV profesional

  Flat TV profesional

  Televizor Flat TV versatil pentru industria hotelieră

  Acest televizor LCD HD Ready elegant cu slot SmartCard integrat permite integrarea facilă a serviciilor interactive, în special în hoteluri. Caracteristicile pentru industria hotelieră sporesc confortul oaspeţilor şi, în acelaşi timp, reduc costurile dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor Flat TV versatil pentru industria hotelieră

cu slot SmartCard şi ceas integrate

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Afişaj pentru ceas integrat cu alarmă de trezire şi mesaje

  Afişajul pentru ceas integrat, care funcţionează şi ca alarmă de trezire, elimină necesitatea investirii într-un ceas suplimentar care să înmulţească numărul cablurilor din încăpere. Sincronizarea automată a orei prin teletext şi păstrarea setărilor pentru alarmă în timpul căderilor scurte de tensiune măresc şi mai mult confortul oaspeţilor

 • Conector pentru boxe externe

  Conector audio cu amplificator pentru instalarea uşoară a unor boxe externe (cum sunt cele pentru băi), eliminând necesitatea investiţiilor în echipamente externe

 • Slot SmartCard protejat împotriva lovirii

  Slotul integrat pentru carduri SmartCard permite terţilor să adauge funcţii noi televizorului prin intermediul cardurilor de aplicaţii, fără a fi nevoie de module suplimentare şi conexiuni externe. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Interfaţă Serial Xpress™ Control

  Interfaţa Serial Xpress™ Control este compatibilă cu toate standardele de divertisment principale. Protocoalele incluse asigură conectarea la decodoare externe, set-top box-uri şi soluţii PC, precum şi compatibilitatea UART şi RS232.

 • Alimentare suplimentară integrată

  Alimentarea suplimentară integrată previne nevoia unei alimentări separate pentru un sistem interactiv. În cazul utilizării independente, sursa de alimentare suplimentară poate fi dezactivată pentru economisirea energiei.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa