Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Primul afişaj ErgoSensor din lume

  Monitorul inovator Philips ErgoSensor este primul afişaj inteligent din lume, care vă poate da sfaturi cu privire la modul în care să staţi într-o poziţie ergonomic corectă în faţa ecranului computerului Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

P Line, 24" (61 cm), Ecran AMVA Full HD 241P4QRYES/00 Caută produse similare

Primul afişaj ErgoSensor din lume

pentru un loc de muncă sănătos şi productiv

 • Afişaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate şi contrast foarte ridicat

  Afişaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate şi contrast foarte ridicat

  Afişajul cu LED AMVA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care vă oferă un raport de contrast foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare chiar şi în modul pivot la 90 de grade

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • ErgoSensor pentru un mod mai sănătos de a munci

  Convingerea fermă a Philips este că munca trebuie să fie adecvată oamenilor şi nu invers. Pentru a promova un loc de muncă mai sănătos şi productiv, Philips a dezvoltat prima tehnologie inovatoare din lume denumită „ErgoSensor”, care este încorporată în monitor pentru a detecta şi a măsura comportamentul utilizatorului. ErgoSensor sfătuieşte utilizatorii cum să stea într-o poziţie ergonomică la calculator, cu feedback pentru corectare privind distanţa optimă de vizionare, unghiul ergonomic al gâtului şi un sfat privind pauza. Acesta economiseşte, de asemenea, cu până la 80% din consumul de energie dacă utilizatorul nu este prezent pe scaun, prin oprirea monitorului.

 • DisplayPort transmite semnale audio şi video printr-un singur cablu lung

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

  La acţionarea comutatorului 0 waţi, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteţi opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând şi mai mult emisiile dvs. de carbon.

 • 65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

  Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerinţele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinţe, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% şi este creat pentru reciclare simplă. Puteţi fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaţie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. şi planetă deoarece vă ajută să faceţi o achiziţie IT verde în mod responsabil!

 • Detectarea poziţiei gâtului şi sfaturi pentru corectare

  Monitorul inovator ErgoSensor de la Philips cu senzor pentru detectarea inteligentă a poziţiei vă sfătuieşte interactiv să staţi într-o poziţie corectă din punct de vedere ergonomic în faţa ecranului calculatorului.

Vezi toate Specificaţile
 • Marcajul cuvântului/marca comercială „AMVA” şi brevetele şi tehnologiile conexe reprezintă proprietatea deţinătorilor respectivi.
 • Timpul de răspuns Smart are valoare optimă atât pentru testele GtG, cât şi pentru GtG (BW).
 • EPEAT Gold este valabil numai unde Philips înregistrează produsul. Vizitaţi www.epeat.net pentru statutul de înregistrare din ţara dvs.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa