Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Divertisment TV extraordinar cu monitorul dvs. Full HD cu LED-uri

  Bucuraţi-vă de performanţe multimedia excepţionale cu afişajul Full HD Philips Motivo. Combinat cu un tuner TV digital, intrare HDMI şi sunet puternic, este o opţiune excelentă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

Motivo, 23" (58, 4 cm), Ecran Full HD 231TE4LB/00 Caută produse similare

Divertisment TV extraordinar cu monitorul dvs. Full HD cu LED-uri

cu tuner DTV

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • SmartPicture pentru experienţă de afişare optimizată

  SmartPicture pentru experienţă de afişare optimizată

  SmartPicture este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartPicture îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Incredible Surround pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

 • Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • Tehnologie cu LED-uri pentru culori naturale

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • Tuner TV digital încorporat, pentru urmărirea programelor TV pe monitorul PC-ului

  Un tuner de televiziune digital încorporat într-un monitor pentru a recepţiona şi a afişa semnale TV de înaltă calitate din surse diferite.

 • SmartSound selectează un mod perfect pentru performanţa audio

  SmartSound vă permite să selectaţi diverse moduri precum filme, jocuri, muzică etc., prin urmare activând automat frecvenţele predefinite pentru a îmbunătăţi sunetul asociat funcţiei

 • USB pentru audiţie MP3 fantastică şi redare de fotografii JPEG

  Conectorul multimedia USB permite accesul direct la fotografii JPEG, muzică de pe MP3 fără a fi necesar un PC. Conectaţi-vă dispozitivul USB direct la monitor şi începeţi să vă bucuraţi de muzica sau de fotografiile preferate cu ajutorul browser-ului de conţinut intuitiv de pe ecran, care este uşor accesibil prin intermediul telecomenzii furnizate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa