Monitor LCD IPS, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD IPS, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Primul afişaj ErgoSensor din lume

  Monitorul inovator Philips ErgoSensor este primul afişaj inteligent din lume, care vă poate da sfaturi cu privire la modul în care să staţi într-o poziţie ergonomic corectă în faţa ecranului computerului Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD IPS, cu iluminare de fundal cu LED-uri

P Line, 23" (58, 4 cm), Ecran Full HD 231P4QRYES/00 Caută produse similare

Primul afişaj ErgoSensor din lume

pentru un loc de muncă sănătos şi productiv

 • Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • ErgoSensor pentru un mod mai sănătos de a munci

  Convingerea fermă a Philips este că munca trebuie să fie adecvată oamenilor şi nu invers. Pentru a promova un loc de muncă mai sănătos şi productiv, Philips a dezvoltat prima tehnologie inovatoare din lume denumită „ErgoSensor”, care este încorporată în monitor pentru a detecta şi a măsura comportamentul utilizatorului. ErgoSensor sfătuieşte utilizatorii cum să stea într-o poziţie ergonomică la calculator, cu feedback pentru corectare privind distanţa optimă de vizionare, unghiul ergonomic al gâtului şi un sfat privind pauza. Acesta economiseşte, de asemenea, cu până la 80% din consumul de energie dacă utilizatorul nu este prezent pe scaun, prin oprirea monitorului.

 • DisplayPort transmite semnale audio şi video printr-un singur cablu lung

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • 65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

  Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerinţele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinţe, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% şi este creat pentru reciclare simplă. Puteţi fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaţie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. şi planetă deoarece vă ajută să faceţi o achiziţie IT verde în mod responsabil!

 • Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

  La acţionarea comutatorului 0 waţi, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteţi opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând şi mai mult emisiile dvs. de carbon.

 • Detectarea poziţiei gâtului şi sfaturi pentru corectare

  Monitorul inovator ErgoSensor de la Philips cu senzor pentru detectarea inteligentă a poziţiei vă sfătuieşte interactiv să staţi într-o poziţie corectă din punct de vedere ergonomic în faţa ecranului calculatorului.

Vezi toate Specificaţile
 • EPEAT Gold este valabil numai unde Philips înregistrează produsul. Vizitaţi www.epeat.net pentru statutul de înregistrare din ţara dvs.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa