Monitor LCD cu SmoothTouch

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu SmoothTouch

  Afişaj interactiv superb

  Implicaţi-vă cu afişajul SmoothTouch de la Philips. Gesturile atingerilor atractive, precum apăsare, apucare, ciupire, rotire, zoom şi glisare vă aduc aplicaţiile la viaţă. Jocurile interactive tactile devin şi mai interesante. Acum puteţi explora lumea cu cele 10 vârfuri ale degetelor! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu SmoothTouch

23" (58, 4 cm) 231C5TJKFU/00 Caută produse similare

Afişaj interactiv superb

cu SmoothTouch

 • Afişaj SmoothTouch pentru comenzi tactile naturale şi fluide

  Afişaj SmoothTouch pentru comenzi tactile naturale şi fluide

  Acest afişaj de la Philips utilizează cea mai recentă tehnologie tactilă capacitivă proiectată în 10 puncte, cu sticlă de la un capăt la celălalt pentru răspuns uniform. Utilizat cu un sistem de operare bazat pe comenzi tactile, precum Windows 8, vă oferă gesturi tactile atractive precum apăsare, apucare, ciupire, rotire, zoom, glisare etc. Acum vă puteţi utiliza pe deplin noile capabilităţi ale aplicaţiilor bazate pe comenzi tactile şi vă puteţi readuce la viaţă vechile aplicaţii. Tastaţi cu 10 degete sau jucaţi jocuri interactive incitante cu prietenii dvs. Colaboraţi interactiv cu colegii la şcoală sau la serviciu şi măriţi-vă productivitatea şi eficienţa.

 • Design SmartStand cu înclinare maximă pe spate pentru utilizare confortabilă

  Design SmartStand cu înclinare maximă pe spate pentru utilizare confortabilă

  Acest afişaj Philips utilizează SmartStand cu înclinare maximă pe spate, care vă permite să-l folosiţi în diferite poziţii ergonomice, mai uşor ca niciodată. Cu o poziţie de înclinare pe spate puţin sub 60 de grade, acum puteţi interacţiona cu afişajul în mod natural pentru a atinge şi a tasta. Sau îl puteţi utiliza în poziţie verticală pentru a sta şi a lucra cu seriozitate. Cu mecanismul încorporat de întoarcere automată, acest SmartStand vă oferă un nivel înalt de flexibilitate.

 • Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • SmartConnect cu conexiuni DisplayPort, HDMI şi VGA

  Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Conexiunile USB te asigură că beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

 • Camera web şi microfonul vă menţin conectaţi cu familia şi prietenii dvs.

  Camera încorporată cu imagini uimitoare, luminoase şi clare, vă permite să socializaţi cu familia şi prietenii. Microfonul său receptiv asigură transmiterea clară a vocii dvs. Puteţi auzi un sunet clar fie de la boxele stereo încorporate, fie de la căştile dvs., pe care le puteţi conecta pentru a purta conversaţii private. Această soluţie încorporată simplă elimină bătaia de cap legată de instalarea camerei şi poziţionarea microfoanelor.

 • USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

 • Sunet puternic cu difuzoarele 2x2 waţi RMS

  Acum vă puteţi bucura de toate aplicaţiile dvs. multimedia şi sociale cu sunet stereo. Aceste difuzoare încorporate nu doar sună extraordinar, ci vă ajută să scăpaţi de aglomerarea externă de cabluri şi să economisiţi spaţiu preţios pe birou.

Vezi toate Specificaţile
 • Funcţia tactilă necesită conectare prin cablu USB la calculatorul dvs. Funcţionează numai cu sisteme de operare compatibile cu comenzile tactile şi aplicaţii precum Windows 8 sau 7.
 • Acest afişaj Philips este certificat MHL. Totuşi, dacă dispozitivul dvs. MHL nu se conectează şi nu funcţionează corect, consultaţi întrebările frecvente despre dispozitivul MHL sau consultaţi direct furnizorul pentru instrucţiuni. Politica producătorului dispozitivului dvs. poate necesita achiziţionarea cablului sau adaptorului specific MHL pentru ca acesta sa funcţioneze
 • Necesită un dispozitiv mobil MHL certificat şi un cablu MHL (nu este inclus). Vă rugăm să verificaţi compatibilitatea cu furnizorul dispozitivului dvs. MHL.
 • Marcajul cuvântului/marca comercială „IPS” şi brevetele şi tehnologiile conexe reprezintă proprietatea deţinătorilor respectivi.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa